DesignAquaria de woontrend van 2010

Groene aanslag op de kom, troebel water… Vissen; leuk en ontspannend om naar te kijken, maar geen pretje om te onderhouden. Dat is met een aquarium van DesignAquarium.nl verleden tijd. Deze maand komt de nieuwste lijn van de biOrb LIFE collectie in Nederland op de markt via www.designaquarium.nl

Sfeervol, zowel overdag, 's avonds als 's nachts De verlichtig van het design aquarium is verdeeld in drie tijdzones. Dag-, nacht- of maanlicht zorgt ervoor dat de vissen op ieder moment van de dag op de juiste manier mooi worden belicht.

De aquariums zijn te koop vanaf € 265,- en verkrijgbaar in de kleuren red pepper, ice white en piano black. Er is keuze drie uit formaten: 30, 45 of 60 liter.

Live webcam van aquarium
Op ons kantoor staat een LIFE-aquarium met 3 vissen: je kunt er live naar kijken via de website: klik op de knop WEBCAM op de homepage.Zwemmen in stijl

Noem het de 'Apple'- of de jaren 60 look; een aquarium van DesignAquarium.nl is zeker geen doorsnee vissenkom. Het is de droom van iedere goudvis en een eyecatcher in elke huiskamer, kantoor of woonkeuken. Zonder twijfel het meest exclusieve aquarium dat op dit moment te verkrijgen is.

Anders dan alle andere aquaria op de markt, gaf de designer van de LIVE collectie het design aquarium een kristal heldere acryl voor- en achterkant. De aquaria zijn technisch vooruitstrevend door middel van de onzichtbaar weggewerkte filtratietechniek. Hierdoor blijft het water schoon en helder, met minimaal onderhoud. Mooi om naar te kijken en gezond voor de vissen.