DESTIL deelt gratis ‘Voor Niemand Bang’ en Kruikenzeiker tatoeages uit voor de bekerfinale

DESTIL is op zoek naar echte Willem II supporters. Als trotse hoofdsponsor van Willem II en rasecht Tilburgs bedrijf laten ze de bekerfinale natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom hebben ze twee gave plaktatoeages ontworpen voor alle Willem II supporters die de Tricolores naar de overwinning willen juichen. 

De tatoeages zijn met zorg ontworpen en in beperkte oplage beschikbaar. Er is een ontwerp van De Kruikenzeiker; de populaire blogger van Willem II. Daarnaast mag ‘Voor Niemand Bang’, de lijfspreuk en song tijdens dit seizoen, niet ontbreken.

Tik een tatoeage op de kop

De plaktatoeages zijn verkrijgbaar bij de DESTIL vestigingen in Tilburg-Zuid en Tilburg-Noord en vanaf 26 april gratis af te halen. De overige exemplaren gaan mee naar De Kuip en worden op het fanplein uitgedeeld.

Maak kans op prijzen

Voor degene die de tatoeages op een leuke plek weten te plakken en er een mooie foto van maakt en deelt, maakt kans op iets extra’s. Iedereen die de foto op social media deelt, DESTIL volgt en vervolgens DESTIL tagt in de foto en/of de hashtag #voorniemandbang gebruikt, maakt kans op een door alle Willem II spelers gesigneerd shirt! Niet alleen de meest originele inzending zal beloond worden. Voor degene die op plaats 2 tot en met 6 eindigen is er ook nog een gave Willem II voetbal te winnen!