DESTIL Trappers pakt eerste overwinning

Trappers

De mannen van de DESTIL Trappers hebben zondag de eerste winstpartij in de Oberliga gepakt. De ploeg uit Tilburg won met 1-5 van het sterk ingeschatte Herner EV. Zo’n 30 Tilburgers maakten de reis naar de goed gevulde Gysenberghalle.

Superieur DESTIL Trappers

De Trappers begonnen goed aan het duel. Verdedigend gaven de Tilburgse ijshockeyers nauwelijks kansen weg en domineerde het zelfs in de eerste periode. Dat resulteerde in een 0-1 voorsprong. Het doelpunt werd gemaakt door Mason. In de tweede periode zette Decoste de Trappers opnieuw op voorsprong tijdens een Tilburgse power play. Herner deed nog wel iets terug en maakte 1-2 via Dreischer.

In de derde periode nam trappers echt afstand met doelpunten van Willemse en opnieuw Mason en Decoste. Daarmee gaan de Trappers met vertrouwen door in de Oberliga nadat het eerder dit weekend werd afgedroogd door EHC Neuwied.

Ben jij er zondag bij?

De Trappers mogen aanstaande vrijdag weer aantreden tijdens een uitduel tegen EHC Timmendorfer Strand 06. Na deze wedstrijd kun je de mannen live aanschouwen in het IJsportcentrum op Stappegoor waar de Trappers jouw steun zondag goed kunnen gebruiken. Füchse Duisburg is dan de opponent. Wij geven kaarten weg! Zeker zijn van een plaats? Bestel dan snel je kaarten.