DESTIL verlengt hoofdsponsorschap Willem II met twee jaar

Het hoge woord is eruit! DESTIL Prolians gaat voor een derde periode als hoofdsponsor van Willem II. De Tilburgse groothandel voor bouw en industrie schitterde van 2008 tot 2010 en de afgelopen twee seizoenen al op het mooie rood-wit-blauw en de uitshirts van de Tricolores. 

“De vorige twee keer zijn we hoofdsponsor geworden met als doel onze naam beter te vestigen in onze sector en op de arbeidsmarkt. Het sponsorschap van en de samenwerking met Willem II heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Omdat Willem II zal beamen dat het altijd beter kan, hebben we besloten om onze naam langer aan de club te verbinden,” zegt René Kars, algemeen directeur van DESTIL.

Steun in de rug

DESTIL en Willem II kwamen de verlenging enkele maanden geleden overeen. ‘Om Willem II een extra steuntje in de rug te geven en supporters en sponsoren oproepen hetzelfde te doen, kiezen we bewust om dit mooie nieuws in deze moeilijke periode voor de club kenbaar te maken. Maar ondanks de omstandigheden is het ook een mooie tijd; Willem II gaat Europa in en daar zijn we erg trots op!’, aldus Kars.

Bekerfinale en Europees ticket

Ook Martin van Geel (algemeen directeur Willem II) is te spreken over de verlengde samenwerking met DESTIL. ‘Met zes seizoenen als hoofdsponsor wordt DESTIL een van de sponsoren die het langst op het mooiste shirt van Nederland komt te staan. Dat zegt veel over de historie, sterke band en gezamenlijke ambities die dit mooie Tilburgse bedrijf en Willem II met elkaar hebben. Met DESTIL op de borst hebben we historie geschreven door de bekerfinale en Europees voetbal te halen. Laten we die stijgende lijn met zijn allen vasthouden en samen nog meer successen vieren.’