logo

Developing is the key to success bij ECOHiLUX divisie van Iris Oyhama

ECOHiLUX bestaat 1 jaar. Dit is  samen gevierd met geïnteresseerde bedrijven en (toekomstige) partners. Tijdens het evenement zijn de allernieuwste LED producten, waaronder het innovatieve High End Panel dat rust voor de ogen en hersenen bevordert, geintroduceerd. Dankzij haar eerste succesvolle jaar blijft ECOHiLUX haar productassortiment verder uitbreiden.

De LED verlichtingslijn van Iris Oyhama, bestaande uit hoogwaardige innovatieve LED lampen met o.a. de unieke photomotion technology , bewees het afgelopen jaar onomwonden haar succes. Van bedrijven en instellingen tot aan openbare gebouwen, door het hele land vonden de LED tubes gretig aftrek. Ook de gemeente Tilburg (Concertzaal, Willem II Stadion en Kinderdagverblijf), tevens Iris’ eerste opdrachtgever na de lancering, behoort tot de groep ECOHiLUX gebruikers. De veilige, energiebesparende en betaalbare LED lampen van Japanse kwaliteit zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en bovendien volledig glasvrij. Deze eigenschappen maken de producten geschikt voor elke denkbare branche. ‘Developing is the key to succes’, daar gelooft Iris in.  Niet vreemd dus dat het productassortiment van ECOHiLUX zich blijft uitbreiden.

Hoge lichtfrequentie HIGH END PANEL

De hoge lichtfrequentie biedt een rustgevend effect op ogen en hersenen wat het werk aangenamer maakt. ECOHiLUX zoekt altijd naar de beste oplossingen  voor de zakelijke markt. ‘Wij hebben aangetoond dat we een betrouwbare  en fullservice partner zijn’, zegt directeur Helga Meijer, trots op het vertrouwen vanuit de Gemeente Tilburg . ‘Samenwerking staat bij ons voorop. Wanneer wij een eindgebruiker benaderen, betrekken wij daar altijd een partner bij om zo een win-win situatie te creëren.’