Deze (0)13 Tilburgse bedrijven zoeken personeel en hebben toffe openstaande vacatures

leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten namelijk iedere week de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje. Allemaal leuke vacatures bij werkgevers in de regio. Oftewel: lekker met de fiets naar het werk. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Werken bij Doloris

Aan de Spoorlaan huisvest Doloris’ Meta Maze, een surrealistisch kunstdoolhof. Op de bovenste verdieping bevindt zich een gigantische rooftopbar met een uitzicht over de skyline van Tilburg. Een unieke werkplek! En ze hebben plaats voor jou. Check deze vacatures:

Doloris bestaat 3 jaar. Lees hier waarom deze plek zo leuk is!

Werken bij Villa Vredelust

Middenin het prachtige Stadsbos013 vind je Villa Vredelust. Een schitterende horecazaak waar iedereen welkom is voor een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Of je nu met je trouwe viervoeter na een boswandeling komt of met een zakelijke afspraak: het kan allemaal. Momenteel hebben ze diverse openstaande vacatures. Namelijk:

Werken bij Stichd

Stichd is een internationaal toonaangevend bedrijf met ook een locatie in Tilburg. Stichd maakt producten voor verschillende wereldwijde A-merken. Denk aan PUMA, Tommy Hilfiger, Levi’s, Calvin Klein, Oracle Red Bull Racing, Formula 1 en Manchester City. Op diverse afdelingen zijn ze momenteel op zoek naar versterking. Zo zoeken ze:

Lees ook dit artikel met redenen waarom werken bij stichd een goed idee is!

Meer toffe vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden