Deze 11 outfits gaan het helemaal worden tijdens carnaval 2020 in Kruikenstad

carnavalsoutfits

Heb jij nog geen carnavalsoutfit? Wij helpen je uit de stress! Lees snel verder voor de carnavalsoutfits waarmee je dit jaar helemaal de blits gaat maken in Tilburg. 

#1: Kruikenkiel

Dé carnavalsoutfit in Kruikenstad: de Kruikenkiel. Uiteraard met groen-oranje sjaal, officiële emblemen en accessoires van de carnavalsstichting en verder volledig naar eigen wens in te richten met emblemen en badges.

#2: Zelf samengesteld jasje

Vind je een Kruikenkiel niets? Schaf dan een jasje dat je leuk vindt aan en ram die helemaal vol met jouw favoriete carnavalsemblemen en badges. Ook dan maak je helemaal de blits.

#3: Zelfgemaakte outfit

De allerleukste outfits tijdens carnaval zijn niet te koop in de winkel. Deze maak je zelf. Goed groot en lomp, als douchecabine bijvoorbeeld. Dan heb je gegarandeerd veel aanspraak, maak je de blits, val je op en mag je trots zijn op jezelf. Dus laat je creativiteit zien. Wij zijn benieuwd naar alle mooie creaties.

#4: Peaky Blinders

We zagen afgelopen jaren al een hoop Peaky Blinders in Kruikenstad. Maar aangezien er afgelopen jaar weer een nieuw seizoen van de populaire serie is uitgekomen, is de kans zeer groot dat je een hoop gasten uit Birmingham door de stad ziet lopen.

#5: Casa de Papel

Niet de beste, maar wel de gekste! Waar ken je dat deuntje ook alweer van? Willem II en La Casa de Papel natuurlijk. We verwachten dan ook dat er een hoop Kruiken verkleed in het rood en met masker op sjanternel gaan. Doe je masker wel eventjes af als je een kroeg binnenstapt. Niet alleen omdat de beveiliging je dat sowieso gaat vragen, maar ook omdat andere Kruiken en Kruikinnen je mooie kopke anders niet zien.

#6: Koning Willem II

Willem II shirt aan, rode mantel om, kroon op je hoofd: als Koning Willem II maak je gegarandeerd de blits in Kruikenstad.

#7: Billie Eilish

Gigantisch populair is ze momenteel. We hebben het natuurlijk over Billie Eilish. De superster heeft een opvallende verschijning waardoor je prima verkleed zoals Billie carnaval kunt gaan vieren.

#8: Kickbokser

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je gaat kickboksen tijdens carnaval. Maar de kickbokssport was het afgelopen jaar zo populair. De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari was een kijkcijferkanon. Team Badr of Team Rico? Kans groot dat we dit tijdens carnaval terug gaan zien.

#9: Verkleed als pilske

Tijdens carnaval drink je misschien wel zoveel pilsjes dat je op een gegeven moment op een pilsje gaat lijken. Dat moment kun je het beste voor zijn door gewoon als pilske carnaval te gaan vieren.

#10: Caissière

Spaart u ook zegeltjes? Bonuskaart of airmiles? Wilt u extra geld opnemen? Tasje kost 35 cent! Houdoe, houdoe, houdoe!

#11: ga zoals je zelf wilt

Het allerbelangrijkste: ga gewoon lekker zoals je zelf wilt. Niks is goed, niks is fout (op voetbalshirts van andere voetbalclubs dan Willem II na). Trek aan wat jij leuk vindt en geniet van het gigantische feest in Kruikenstad!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg