Deze Tilburgers maken kans op deelname aan Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Weinig eten, zware lichamelijke inspanning, geen douche en geen bed om op te slapen. Voor sommige mensen klinkt Expeditie Robinson als een ware nachtmerrie, maar voor een aantal Tilburgers is het een droom. Ook dit jaar mogen onbekende Nederlanders deelnemen aan het programma van RTL5. Check hier welke stadsgenoten we samen naar de top kunnen stemmen!

Het selectieproces

Dit jaar gaat de selectie voor Expeditie Robinson er iets anders aan toe. Zeven weken op rij komt er op maandag om 12.00 uur een opdracht online. Aan de hand van deze opdracht hebben mensen de kans een video in te sturen en een week lang zoveel mogelijk stemmen te werven. Wie maandag om 10.00 uur de week erop in de top zeven staat, gaat direct door naar de castingdag. De 49 deelnemers met de meeste stemmen gaan direct door en de redactie kiest daarnaast nog 51 andere kandidaten die zich mogen bewijzen. Laten we dus zorgen dat onze mooie stad goed vertegenwoordigd wordt en stem op je favoriete Tilburger!

Dit zijn de Tilburgers

Expeditie Robinson

Mellanie van Roij

De fitte Mellanie (27) wil meedoen om haar uithoudings- en doorzettingsvermogen op de proef te stellen. Daarnaast is ze erg nieuwsgierig naar de groepsprocessen bij Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson

Youri Fens

Youri (21) ziet overal een uitdaging in en wil graag zijn grenzen opzoeken. Hij vraagt zich bij Expeditie Robinson ook vaak af hoe hij situaties anders kan aanpakken.

Expeditie Robinson

Tom Verheijen

De spanning, de samenzweringen, afspraken, bedrog: het lijkt Tom allemaal een geweldige ervaring. Daarnaast vindt hij op het strand liggen ook niet geheel vervelend.

Expeditie Robinson

Neele Velden

Neele (24) is enorm gedreven en gaat overal de volle 200% voor. Vechten, doorgaan tot het einde en nooit opgeven is haar motto.

Expeditie Robinson

Kevin Joosten

Kevin (28) is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en is benieuwd hoe ver hij kan gaan. Verder is hij gek op de natuur en basic leven en kijkt hij nu al uit naar de proeven die Expeditie te bieden heeft.

Expeditie Robinson

Marcel Jongbloets

Deze levensgenieter houdt wel van een avontuur. Hij trekt vaak de bossen of bergen in met minimale bepakking om dagen (en soms zelfs weken) weg te blijven. Dromen van Expeditie Robinson doet hij al tijden.

bram van der wielen

Bram van der Wielen

Al jaren roept hij dat hij mee wil doen aan Expeditie Robinson en dit jaar hoopt hij dat het gaat lukken. Bram wil graag ontdekken hoe het is om te moeten bikkelen. Weinig eten, geen goede nachtrust, proeven doorstaan: hij hoopt het te kunnen gaan beleven.

Expeditie Robinson

Lizzy Bastiaansen

Lizzy (21) ziet Expeditie Robinson als de perfecte combinatie van prachtige natuur en intense uitdagingen. Ze wil het avontuur aangaan en haar grenzen zo ver mogelijk verleggen.

Expeditie Robinson

Roy Louer

Deze Pabo-student (22) houdt van uitdagingen, is erg sportief en wil laten zien dat je met opgeven niks bereikt. Expeditie Robinson is zijn droom en hij hoopt dan ook dat deze verwezenlijkt gaat worden.

Expeditie Robinson

Juul Kennis

Juul ziet zichzelf als ambitieus, energiek, vrolijk, sportief en vol doorzettingsvermogen. Al van jongs af aan kijkt ze Expeditie Robinson met haar vader en sinds vorig jaar droomt ze er al van om zelf mee te mogen doen.

Expeditie Robinson

Maaike Talboom

Deze 23-jarige Tilburger omschrijft zichzelf als een echte teamplayer met veel mensenkennis. Het lijkt haar onwijs gaaf om de proeven aan te gaan en Nederland te laten zien wat ze in huis heeft.

expeditie robinson

Danny Havenaar

Na vorig seizoen jaloers op de bank naar Expeditie Robinson te hebben gekeken, wil Danny zichzelf dit jaar gaan bewijzen. Hij wil graag laten zien dat hij veel meer is dan een leuke, gezellige en lieve collega, vriend, broer, oom of zoon.

expeditie robinson

Michiel van Aalst

Michiel is gek op spellen en met name Expeditie Robinson. Graag zou hij alle rare wendingen, vieze acties en top in elkaar gezette proeven dit jaar live mee maken. Hij wil strijden tot hij er bij neervalt!

Stemmen op je favoriet

Stem op je favoriete Tilburger en vergeet ook niet elke week opnieuw te checken of er kandidaten bij zijn gekomen! Wil je zelf meedoen? Kijk dan op de website van Expeditie Robinson.