Deze artiesten treden op tijdens de Reeshof Muzenconcerten

reeshof muzenconcerten

Eerder maakten wij al bekend dat de Muzenconcerten deze zomer terugkeren in het Reeshofpark. Op vier dinsdagen in augustus kun je weer genieten van gratis optredens. Inmiddels zijn ook de namen van de artiesten bekend. 

Foto: Corné Hannink

Artiesten

Tijdens het eerste Muzenconcert kun je de beste en verrassende top 100 pop- en rockcovers verwachten van de Rewind Band. Met hun jarenlange podiumervaring zorgen zij voor een goed openingsconcert. Tijdens het tweede concert staat de band CopyCat op het programma. CopyCat is een coverband die nummers spelen van onder andere Bløf, Robbie Williams en Golden Earing. De derde dinsdag van augustus staat Knockout The band op het programma. Met de vele hits en meerstemmige zang zorgen zij ook deze dag weer voor een feestje. Met de Jan van Brusselband wordt de reeks Muzenconcerten op dinsdag 22 augustus feestelijk afgesloten. Zij spelen folk en rock muziek met Nederlandstalige teksten.

Reeshof Muzenconcerten

Vorig jaar trokken deze, door vrijwilligers georganiseerde, concerten 12.000 bezoekers in het Reeshofpark. Ook dit jaar belooft het weer een groot succes te worden met elke dinsdag verschillende artiesten. Noteer de volgende data alvast in je agenda:

Meehelpen?

Wil je graag meehelpen om ook dit jaar de Muzenconcerten weer tot een groot succes te brengen? De organisatie is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers. Ze zijn voornamelijk op zoek naar mensen die materialen en fusten kunnen wisselen en mensen die kunnen helpen met het opzetten en afbreken van het podium. Ook zoeken zij nog mensen voor achter de bar en achter de kassa. Aanmelden kan via: muzenconcerten.tilburg@hotmail.com.