Deze bedrijven in en rondom Tilburg staan open voor nieuw talent

Vacatures in Tilburg

In onze regio zijn genoeg mooie bedrijven op zoek naar versterking van het team. Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging? Lees dan verder en ontdek de leukste vacatures in Tilburg.

Verschillende openstaande functies bij Textielstad

Textielstad is al ruim 90 jaar het walhalla op het gebied van alles dat te maken heeft met textiel. De winkel – van ruim 2000m2 – is gevestigd aan de Ringbaan Noord. Om het team uit te breiden, zoeken zij nieuw personeel in de volgende functies.

Klooster Nieuwkerk in Goirle zoekt horecatoppers

Klooster Nieuwkerk bevindt zich in een prachtig klooster met bijbehorend landgoed. Je kunt hier bourgondisch genieten van een hapje en drankje in het boscafé, of een locatie huren voor een (trouw)feest of vergadering. Ook kun je logeren in een van de twintig sfeervolle hotelkamers. Om de gasten van Klooster Nieuwkerk te laten genieten van het moois dat zij te bieden hebben, kunnen zij wat extra handjes gebruiken. Zo zoeken zij onder andere bedieningsmedewerk(st)ers, keukenhulpen, schoonmakers en ontbijtmedewerk(st)ers.

Er zijn meer Tilburgse horecabedrijven die op zoek zijn naar nieuw personeel. Bekijk hier alle horecavacatures in Tilburg.

TextielMuseum zoekt een medewerk(st)er projecten

In deze functie bij het TextielMuseum ben je verantwoordelijk voor het organiseren en inplannen van de unieke kunst, design-/mode- of interieuropdrachten die in het TextielLab worden ontwikkeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s in het TextielLab op onder andere het gebied van de techniek breien. Sluit dit aan bij jouw kwaliteiten? Bekijk dan de onderstaande vacature.

(Nog) niet helemaal jouw match?

Wie weet staat hier wat voor je tussen.

Meer vacatures in Tilburg

Benieuwd naar de andere vacatures? Onze vacaturebank staat nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: