Deze koningsdaginitiatieven kleuren de stad oranje

koningsdaginitiatieven

Van heerlijke verzorgde arrangementen tot het verkopen van tompoucen. Door heel de stad zijn er vele leuke koningsdaginitiatieven te vinden. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet, zodat je nu al op een oranje wolk weg kan dromen naar 27 april. 

Puur Mercure

Laat je bij Puur Mercure een dag lang in de watten leggen. Hier kun je namelijk als VIP aan de koninklijke route genieten van volledig verzorgde dag. Voor €49,50 wordt je rond 9.00 uur koninklijk ontvangen en mag je meteen aanschuiven aan een lekker ontbijtbuffet. De uitzending van de NOS wordt uitgezonden op tv-schermen. Hierna mag je ook nog eens genieten van een goed verzorgde lunch. Bier, wijn, fris en warme dranken zijn allemaal bij het arrangement inbegrepen.

Tompoucekoning(in)

Ben jij helemaal gek van de HEMA tompouce? En zou jij het super vinden om je lievelingslekkernij te verkopen als een ware tompoucekoningin achter je eigen kraampje? Bedenk dan snel een briljant idee om 250 tompoucen te verkopen. Lukt het je ook daadwerkelijk? Dan krijg je van HEMA een cadeaubon t.w.v. €150,-. Solliciteren kan tot en met 12 april 2017. En wie weet word jij wel de tompoucekoning(in) van Tilburg op koningsdag.

T DRINKS

Deze slijterij die zich normaal gesproken richt op bier, wijnen en whisky heeft ook een leuk koningsdag initiatief in het leven geroepen. Met een mooie bedrukte kruik bieden zij een lekkere likeur op basis van abrikozen. En uiteraard is de likeur oranje van kleur!

t drinks

VVV Koningsdagarrangement

VVV Tilburg organiseert in de aanloop naar koningsdag op zondagen een volledig verzorgd koningsdagarrangement. Het start om 10.30 uur met een uitgebreide vorstelijke etagère bij Villa de Vierjaargetijden. Waarna onder leiding van een stadgids de koninklijke route gelopen kan worden. Als afsluiter is er nog een Oranjeborrel met bijpassende hapjes. Bestel je tickets via: vvv@arrangementen.nl

Balkonscène

Bij restaurant Havana hebben ze het balkon alvast ter beschikking gesteld voor de koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Met een mooi oranje geveldoek ziet het restaurant er ineens wel erg koninklijk uit.

koningsdaginitiatieven

Royal Tea

Kun jij niet wachten tot koningsdag en wil je nu alvast koninklijk genieten? Bij Café Slagroom kan je nu al vorstelijk genieten van een heerlijke Royal tea. De high tea in een koninklijk jasje, met onder andere een glaasje prosecco en de favoriete lekkernijen van het Koninklijk paar.

Meewerken aan Koningsdag

De organisatie van Koningsdag is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om van koningsdag samen een geslaagd feest van te maken. Er wordt nog gezocht naar stadsgidsen en parkeerwachters. Meld je snel aan via koningsdagevents@tilburg.nl, want de plaatsen zijn beperkt.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg: