Deze Tilburgse bedrijven zoeken nieuwe collega’s: dit zijn de leukste vacatures

leukste vacatures

Het is weer maandag en dat betekent dat wij de leukste vacatures voor jou op een rijtje zetten! Wil jij deel uit maken van een leuk Tilburgs team en houd je van gezelligheid op de werkvloer? Bekijk dan de leukste vacatures in de regio hieronder.  

Uitgelichte vacatures

’t Taphuys

Als je een (bij)baan zoekt met veel afwisseling, dan is de horeca zeker wat voor jou. Zeker bij ’t Taphuys aan het Piusplein kun je rekenen op afwisseling en veel gezelligheid. Ze hebben verschillende vacatures open staan: van bediening tot keukenhulp. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, check dan de openstaande vacatures hieronder. Ook een leuke tip voor studenten!

Staalidee

Bij Staalidee zijn ze wegens drukte altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij handig én op zoek naar een nieuwe baan? Dan is werken bij Staalidee wellicht iets voor jou. Bij Staalidee kun je terecht voor onder andere (stalen) tafelpoten, maar ook salontafel- en bankpoten. Deze worden gemaakt in de eigen werkplaats die is gevestigd in Hilvarenbeek. Bekijk de openstaande vacature hieronder.

Tilburg Trappers

Houd jij van sport en uitdaging? Dan is werken bij de Tilburg Trappers jou op het lijf geschreven. Bij Tilburg Trappers zoeken ze medewerkers op de horeca afdeling. Los van de huidige coronamaatregelen, genieten normaal gesproken zo’n 2500 bezoekers van een geweldige ijshockeywedstrijd. Jij zorgt ervoor dat de bezoekers een geweldige tijd hebben tijdens de wedstrijddagen.

Kok Verhoeven

Bij Kok Verhoeven kun je genieten van heerlijke gerechten en wijn. Deze prachtige horecazaak zoekt op dit moment een sommelier en studenten voor in de bediening. Als sommelier (in opleiding) werk je nauw samen met je collega’s van het bedieningsteam, de restaurant manager en de leidinggevende van de keuken. Je bent dan medeverantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van de gasten, je geeft wijnadviezen, licht de mooie wijnen toe en draagt bij aan een totaalbeleving. Als bedieningsmedewerk(st)er zorg jij dat gasten verder in de watten worden gelegd. Lijkt jou dit wat?

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: