Deze Tilburgse uitjes zijn genomineerd voor Beste Uitje 2018

tilburgse uitjes

Als het om uitjes gaat, dan zit je in Tilburg wel goed. Niet alleen in de stad zelf, maar ook in de directe omgeving bárst het van de toonaangevende musea, entertainmentcentra, dieren- en attractieparken. Niet heel gek dus dat er flink wat Tilburgse uitjes zijn genomineerd in de wedstrijd Beste Uitje 2018.

In de wedstrijd om het Beste Uitje 2018 kunnen verschillende uitjes per provincie genomineerd worden. In totaal staan er vijf Tilburgse bedrijven in de lijst waar je op kunt stemmen. Het indoor entertainment centrum De Voltage staat van de Tilburgse uitjes op de hoogste plaats: namelijk op nummer 5. Vorig jaar eindigde ze op de eerste plaats en werden ze uitgeroepen tot Beste Uitje. Dit jaar kan er in totaal op 75 uitjes gestemd kan worden. Vind je dat Voltage of een ander Tilburgs uitje moeten winnen? Stemmen kan dan hier.

Genomineerde Tilburgse uitjes

Regio Tilburg

En onze buren doen het trouwens ook goed in de lijst van genomineerden. Zo staat de Efteling momenteel op nummer 1 en doet Speelboerderij de Vossenberg het met nummer 2 ook goed. Verder staan ook de volgende buren op de lijst: Safaripark Beekse Bergen (nummer 5), Speelland Beekse Bergen (nummer 28), Thermen Goirle (nummer 40) en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (nummer 45).

Beste Uitje 2018

Er kan gestemd worden op Beste Uitje van 12 februari tot en met 18 maart 2018. Hierna wordt de provinciewinnaar uitgekozen. Dit is degene met de meeste stemmen. Op 28 maart wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.