Deze vrijdag, live vanuit McDonald’s: De Grote Stadsbingo Tilburg

stadsbingo tilburg

Denk even terug aan die goede oude pre-coronatijd. Je zit na een avond stappen in de McDonald’s en de nummers van bestellingen worden omgeroepen. Hoe vaak heb jij iemand ooit al ‘BINGO’ horen roepen?’ Juist, het is haast traditie te noemen. En daar wil DJ duo Fat Guys al een tijdje iets doen.

Een fysieke bingo is vanwege de huidige maatregelen natuurlijk niet mogelijk, maar online natuurlijk wel! En deze vrijdag is het moment: een digitale bingo vanuit McDonald’s Tilburg waarmee je prijzen kunt winnen én de evenementenbranche kunt steunen.

De opbrengst van De Grote Stadsbingo Tilburg wordt gebruikt om diverse leuke evenementen- en entertainmentinitiatieven, die in een 1,5 meter samenleving niet eens kostendekkend te krijgen zijn, te steunen. “We hopen op deze manier met een groep DJ’s, entertainers en organisatoren onze stad weer snel zo bruisend te kunnen maken als dat deze was.”

Dit kun je winnen

In samenwerking met lokale partijen zijn er verschillende prijzen verzameld. Een all-you-can-eat avond bij de Mac, maar ook JBL speakers, een cadeaubon van Dolfijn of een pakket van T-huis. Ook worden zijn er cadeaubonnen ingekocht bij lokale horeca om hen te helpen tijdens deze crisis. Oftewel: je wilt gewoon keihard BINGO schreeuwen, want de prijzen zijn top. Een bingokaart kost je trouwens €7,50 en voor €19,50 krijg je een ‘boekje’ met drie bingokaarten, allemaal digitaal natuurlijk. Bestellen kan hier.

Zo werkt het

Het DJ duo gaat dus vanuit de eerste etage van de McDonald’s uitzenden via een livestream of Facebook en Youtube. Het start om 20.00 uur en vanaf dat moment zijn er verschillende spelonderdelen. Heb je bingo? Dan stuur je een berichtje via Whatsappje naar het callcentre waar je bingo gecontroleerd wordt. Het telefoonnummer staat in beeld van de live-stream.

Als je hebt gewonnen, word je gebeld en kom je live in de uitzending. De prijzen worden trouwens persoonlijk bij je bezorgd door de Fatguys, samen met de zogenaamde Fatgirls die door de crisis nu ook thuis zitten. “Eigenlijk bestaat de hele crew uit jonge ondernemers uit de evenementensector.”