Deze week in Tilburg: 3x film kijken in de buitenlucht

brommerbios

Zitten onder de sterrenhemel, met een bak popcorn in je ene hand en een biertje in de andere. Klinkt als de perfecte zomeravond toch? En al helemaal als je ondertussen ook nog eens een leuke film kunt kijken. Deze week zijn er maar liefst vier (!) plekken in Tilburg waar je terecht kunt voor een heuse buitenbios. Check ze hier allemaal!

Foto: Facebook Club Smederij

Brommerbios @ RAW

Op het zomerstrandje van RAW kun je op woensdagavond 1 augustus terecht voor een fijne zomeravondfilm. Wat je van de film kunt verwachten? De nodige humor, drama én een beetje liefde. De overige ingrediënten voor deze avond zijn simpel: heerlijke speciaalbiertjes en een lekkere zomers weertje. De film begint om 21:30 uur, zorg dat je op tijd bent. Entree is gratis!

Zomerfilm @ De NWE Vorst

De volgende dag, op donderdag 2 augustus, staat er weer een buitenfilm op het programma. Met dit keer de nieuwe destination zomerfilm ‘Ardennen’ bij De NWE Vorst. Lees het verhaal hier. De tuin en bar zijn open vanaf 20:30 uur en de film start zodra het donker wordt, rond 21:45 uur. Toegang is ook hier helemaal gratis!

Brommerbios @ Club Smederij

Op zowel vrijdag 3 augustus als zaterdag 4 augustus staat de brommerbios geparkeerd bij Club Smederij. Gezellig met vrienden een film kijken, onder het genot van een drankje, lang onderuit in de Smederij tuin. De films beginnen beide dagen om 22:00 uur en eindigen rond 01:00 uur. Welke films draaien, blijft nog even een verrassing! Entree is ook hier gratis.