Deze week tijdens Palm Parkies: Frimout

De jaarlijkse ‘bouwvak’ is vorige week begonnen en dat betekent dat vele Tilburgers vakantie hebben. Dit jaar niet op vakantie maar wel op zoek naar een heerlijk vakantiegevoel en leuke uitstapjes tijdens je vrije dagen? Ga dinsdag naar een nieuwe editie van Palm Parkies in het Reeshofpark met deze keer op het podium: Frimout.

Ook als je de dag erop moet werken is het aan te raden om van Palm Parkies een heerlijk doordeweeks uitstapje te plannen.

Om 19:30 uur gaat het festivalterrein open en kun je terecht voor een hapje en een drankje. De bar en frituur sluiten om 23:15 uur. Het optreden van Frimout start om 20:15 uur en eindigt om 22:30 uur.

Frimout

Frimout is een zeskoppige band die vooral Nederlandstalige pop spelen. Stef Willems verzorgt de zang en akoestische gitaar, Dave Elli gaat los op de elektrische gitaar, Jan Beyen ramt op de toetsen, Moreno Claes doet de bas, Matthias Fransen slaat op de drums en Elien Boermans zorgt voor de backing vocals.

Dansen en meezingen is meer dan toegestaan in hun stomende set!

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk en natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails. Wij zijn in ieder geval blij dat Palm Parkies ook komende zomer terug keert in Tilburg.

Sfeer proeven

Ook voorgaande edities waren we aanwezig om foto’s te maken. Bekijk hieronder een sfeerimpressie of de gehele fotoreportages.