Nieuws

cedris
Let op! Dit artikel is al 548 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Diamant-groep genomineerd voor Cedris Waarderingsprijs

Met het initiatief ‘Open Hiring Groen Xtra, baan zonder solliciteren’ is Diamantgroep één van de vier genomineerden voor de Cedris Waarderingsprijs. Deze prijs wordt voor de tweede maal uitgereikt en is bedoeld voor een organisatie die zich op een bijzondere manier inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. In totaal hebben 53 bedrijven zich ingeschreven. Op 13 februari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vakkundige jury

De initiatieven worden beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Job Cohen (Cedris), Jacco Vonhof (MKB Nederland), Rick Brink (Minister van Gehandicaptenzaken), Yuri Starrenburg (PSO Nederland), Desiree Curfs (Cedris/Stroomopwaarts) en Marjolein Vermeer (AutiTalent en winnaar eerste Waarderingsprijs).

Beoordelingscriteria

De jury beoordeelt de initiatieven op vier criteria:

  1. De mate waarin het project een bijdrage levert aan de inclusiviteit op de arbeidsmarkt of in organisatie(s);
  2. De mate van innovatie van het project en/of de aanpak;
  3. Impact van het project en/of de aanpak op het verhogen van de arbeidsparticipatie van mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt;
  4. Overdraagbaarheid naar andere organisaties en/of regio’s.

Cedris

Cedris is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. De leden van Cedris zorgen voor een goede match op de arbeidsmarkt tussen werkgevers en mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt.

Diamant-groep

De Diamant-groep biedt als sociaal leerwerkbedrijf passend werk en ontwikkeling aan circa 1900 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven ernaar de kansen van onze medewerkers op een reguliere baan zoveel mogelijk te vergroten. Ontwikkeling is daarbij een belangrijk en continu proces.

Reageer op dit bericht