Nieuws

meest gestelde vragen
Let op! Dit artikel is al 42 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Diefstal, vernielingen en pech: Beachy start inzameling voor laatste zetje richting nieuw stadsstrand

Een stadsstrand in Tilburg: we kunnen niet wachten. Gelukkig kunnen we hopelijk binnenkort weer genieten van zo’n heerlijke vakantieplek in de stad. Het nieuwe stadsstrand is bijna af, maar om het helemaal klaar te maken voor de opening is er nog een bedrag van €20.000,- nodig. Dit wil de organisatie van het stadsstrand – Beachy – bewerkstelligen middels een crowdfundactie

Het extra geldbedrag is erg hard nodig. Alle seinen stonden op groen, maar dankzij corona heeft de organisatie een aantal fikse financiële tegenvallers gekregen. Ook liep het stadsstrand aan tegen diefstal, vandalisme en meer. Zo werd de SRV wagen gemolesteerd, zijn alle palmbomen op één dag gestolen en scheurde een tent volledig uit zijn voegen door een hoosbui. Oftewel: een hoop pech.

Drie zomers lang genieten

Mocht het benodigde bedrag snel binnen zijn, gaat Beachy er alles aan doen om nog deze maand de deuren te openen. Vanaf dan kun je drie zomers lang genieten van het stadsstrand, openluchtbioscoop, singer-songwriters, lokale dj’s, theater en kunst. Daarnaast zijn decorbouwers bezig met de meest vreemde midgetgolf ooit.

Laten we hopen dat we snel kunnen genieten van het Stadsstrand in Tilburg. We houden het voor je in de gaten.

Reageer op dit bericht