Dieren in Safaripark Beekse Bergen getrakteerd op vrolijk gekleurde paaseieren

De dieren in Safaripark Beekse Bergen zijn met Pasen getrakteerd op smakelijke paaseieren. De eieren werden versierd door jonge gasten op het Safari Resort Beekse Bergen. Lees snel verder en bekijk de beelden.

Fotografie: Beekse Bergen / Mariska Vermij – van Dijk.

Heerlijke verrassing voor de dieren

De stokstaartjes, tijgers, ringstaartmaki’s, chimpansees, L’hoëstmeerkatten en hyena’s konden genieten van de gekleurde lekkernijen. “Voor deze dieren was dit een heerlijke verrassing”, zegt general manager van Safaripark Beekse Bergen Rens Willemsen.

Versierd door kinderen

De eieren werden versierd met speciale, eetbare, verf door kinderen die verblijven op het Safari Resort Beekse Bergen. “Op deze manier konden de kinderen de paashaas helpen met een lekkere versnapering voor de dieren in het Safaripark. Het is fantastisch om te zien dat we met deze activiteit de stokstaartjes, tijgers, ringstaarmaki’s, chimpansees en hyena’s hebben kunnen verrassen”, aldus Stephanie Struis, general manager van Safari Resort Beekse Bergen.
Benieuwd naar de beelden? Check ze hieronder:

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Beekse Bergen? En de mogelijkheden (het vakantiepark is namelijk geopend). Check dan vooral de website.