logo

Dierenpark De Oliemeulen organiseert een leuke winactie

winactie De Oliemeulen

Twee liefhebbers van De Oliemeulen helpen De Oliemeulen (en haar volgers) door deze moeilijke tijd doormiddel van een winactie. Lees snel verder voor meer informatie over deze actie en doe mee!

De winactie

Dierenpark De Oliemeulen organiseert een winactie voor al hun volgers. Dit na initiatief van twee liefhebbers van De Oliemeulen. Zij hebben een aantal Oliemeulen-rugzakjes gekocht om te verloten. Hiermee hopen zij De Oliemeulen en hun volgers te helpen door deze moeilijke tijd. In zo’n leuk rugzakje zitten onder andere twee vrijkaartjes. Iedereen kan meedoen via de Facebook en Instagram van Dierenpark De Oliemeulen. Om kans te maken hoeft je alleen maar het bericht te liken en te delen en natuurlijk De Oliemeulen te volgen.

Help De Oliemeulen

De vorige lockdowns heeft Dierenpark De Oliemeulen overleefd met de hulp van een hoop lieve mensen! De Oliemeulen hoopt nu wederom op de steun van haar fans, zodat het dierenpark deze moeilijke tijd weer door zal komen. Ook hoopt De Oliemeulen natuurlijk dat iedereen zo snel mogelijk weer op bezoek mag komen! Om al deze lieve mensen te bedanken, plaatst Dierenpark De Oliemeulen bij elke €250 die wordt opgehaald leuke unieke beelden van haar dieren op hun Facebook en Instagram pagina.

Over De Oliemeulen

Ga naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland! Wat ruim 30 jaar geleden begon als een reptielenhuis, is inmiddels uitgegroeid tot een waar dierenpark. Hier sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Nieuwsgierige stokstaartjes? Vliegende hondjes? Een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven! Ga naar de website van De Oliemeulen voor meer informatie.