Dikke prijzen winnen, spelletjes spelen en lokale ondernemers steunen: De Grote TV Show komt naar Tilburg

de grote tv show tilburg

Leuk! Op vrijdag 6 november komt De Grote TV Show naar Tilburg. Een avondvullende tv show waar lokale ondernemers worden ondersteund, je leuke interactieve spelletjes kunt spelen en ook nog eens dikke prijzen kunt winnen. Je kunt online kaartjes bestellen en daarmee steun je lokale ondernemers die het zwaar hebben door de coronacrisis en het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.

De Grote TV Show wordt georganiseerd door dj-act Fatguys in samenwerking met McDonalds Tilburg Centrum. Zij organiseerden eerder al meerdere silent disco’s op het dak van de McDonalds in het centrum. Ook werd er vanuit de McDonalds een grote stadsbingo georganiseerd. Nu willen ze middels dit online concept alle huishoudens in Tilburg bereiken.

De Grote Online TV Show Tilburg wordt in samenwerking met bijna 20 horecazaken georganiseerd. “De horecazaken die hard zijn geraakt door deze tweede lockdown proberen we middels deze actie een steuntje in de rug te geven,” aldus Phil van Roij. Met de speelkaarten die verkocht worden, zullen zowel deze horecazaken maar ook de evenementensector gesteund worden.

Prijzen winnen, spelletjes, optredens en meer

Een van de hoofdprijzen van deze leuke spelshow? Één minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn XL Tilburg . Komende week worden er nog veel meer prijzen bekendgemaakt. En dat is nog niet het mooiste, elke prijswinnaar krijgt twee McDonalds menu’s naar keuze, in te leveren bij McDonald’s Tilburg Centrum!

Om in de hamburgersfeer te blijven zal de presentatie worden verzorgd door de enige echte Fatgirls die ook “De Grote Stadsbingo Tilburg” tot een succes hebben gemaakt. Ze zullen hierin ondersteund worden door 2 bekende gezichten uit de Tilburgse horeca: DJ Tommy Santo & DJ Coenio.

Wat je verder kunt verwachten

Live vanuit de spectaculaire tv studio wordt er een avondje vol strijd, humor en gezelligheid voor jullie klaargezet! Speel vanuit thuis mee op jouw unieke spelkaart en doe mee met verschillende gezellige spellen. Je kunt zelfs meespelen met een heuse app.

De Grote TV Show Tilburg staat op vrijdag 6 november van 20:00 – 22:30 uur op het programma. Je kunt online kaarten bestellen om deel te nemen aan deze interactieve avond en ook lokale ondernemers te ondersteunen. Je maakt zoals gezegd dus ook kans op een hoop prijzen.

Benieuwd naar actuele updates rondom het evenement? Check dan dit Facebook-event.