Dineren met uitzicht op de kermis: Fier in Top Kermisrestaurant opent haar deuren

Lekker dineren met het mooiste uitzicht op de Tilburgse kermis: klinkt als een win-win toch?! Lijkt jou dat ook? Dan hebben we goed nieuws voor je. In het eerste weekend van de Tilburgse Kermis opent het Fier in Top Kermisrestaurant namelijk op de negende verdieping van het gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Niemand minder dan de keukenbrigade van Gastrobar RIX neemt de zaak vier dagen over om een heerlijk zevengangendiner te koken. Lees snel verder. 

Het is niet voor het eerst dat Gastrobar RIX hun vertrouwde plekje aan het Piusplein verlaat om op een andere locatie hun gasten in de watten te leggen. Ze kookten al in een reuzenrad, op een boot in de Piushaven en zijn deze zomer ook meerdere keren bij Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot te vinden.

Zeven gangen met uitzicht op de kermis

Op vrijdag 22 juli, zaterdag 23 juli, zondag 24 juli en maandag 25 juli (Roze Maandag) kun je bij het Fier in Top Kermisrestaurant genieten van een zevengangendiner. De inloop is vanaf 17:30 uur en het diner start om 18:00 uur. Voor het zevengangendiner, een amuse en brood vooraf betaal je €79,50 per persoon. Het menu bestaat onder andere uit een merengue van rode biet, smokey fish, Risotto Parmezaan, heerlijke varkenswang, chocoladefriet & de Chocolate Kiss met suikerspin of een kaasplankje.

Interesse?

Reserveren kan via de webshop van Gastrobar RIX. Heb je vragen of wensen? Mail dan naar info@rix-tilburg.nl.