Nieuws

Let op! Dit artikel is al 265 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dineren met uitzicht op Tilburgse skyline: Gastrobar RIX organiseert culinaire avond in reuzenrad

Dat Ricky Spijkers – eigenaar van Gastrobar RIX aan het Piusplein – creatief is tijdens de coronacrisis, dat wisten we al. Hij was er als een van de eerste bij met het bezorgen van volledige diners aan huis en ontwikkelde zelfs een VR restaurant beleving. Op 1 september bestaat RIX 1 jaar en ook dan pakt hij uit: Gastrobar RIX organiseert namelijk een culinaire avond in het reuzenrad aan de Spoorlaan. 

Voor deze culinaire avond zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Maar wat is precies de bedoeling? Gastrobar RIX gaat tijdens de culinaire avond de hoogtepunten van het eerste jaar RIX op je bord presenteren. Voor €80,- per persoon geniet je van een vijfgangendiner met vijf bijpassende dranken, een amuse, aperitief, onbeperkt tafelwater, een schitterend uitzicht en een kop koffie met bonbon na.

RIX Birthday Borrel

Als afsluiter van de avond organiseert Gastrobar RIX vanaf 21:00 uur een birthday borrel. Uiteraard is de borrel – net als de culinaire avond in het reuzenrad – helemaal coronaproof. Zo worden er op de borrel statafels met krukken geplaatst op voldoende afstand van elkaar. Iedereen is welkom op deze borrel.

Meer informatie diner in reuzenrad

Voor de culinaire avond in het reuzenrad dien je wel vooraf te reserveren. Dat kan door te mailen naar reserveren@rix-tilburg.nl. Om het instapproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat dit helemaal coronaproof verloopt, zijn er drie instaptijden. Dit zijn 17:00, 17:30 en 18:00 uur. Reserveren kan per vier personen. Hier krijg je dus een volledig verzorgde avond voor terug.