Dinnershow Helping Hands doorslaand succes

Vier maanden lang besteedden ze elke dinsdagavond aan de voorbereidingen en afgelopen zaterdagavond was het dan eindelijk zover voor veertien meiden uit Tilburg-West: hun dinnershow Helping Hands vond plaats in MFA Het Kruispunt. Dit om geld in te zamelen voor stichting ‘Jarige Job’, die wordt verspreid door de Voedselbank. Met liefst 90 bezoekers en een voorlopig eindbedrag van 600 euro is het een doorslaand succes geworden!

Dinnershow

De meiden pakten tijdens de dinnershow flink uit: jong en oud genoot van een heerlijk Caribisch driegangendiner (in samenwerking met Resto van Harte), prachtige optredens en een fijne sfeer. Met een mooi bedrag voor het goede doel als resultaat. Stichting Jarige Job heeft de meiden uitgenodigd om op 12 februari naar het hoofdkantoor te komen voor een rondleiding. Ook gaan ze inkopen doen voor het project bij Toys XL in Rotterdam.

R-Newt

Gedurende het traject werkten de meiden onder begeleiding van jongerenwerk R-Newt aan persoonlijke doelen, vertaald naar competenties en vaardigheden binnen het project. Jongerenopbouwwerkster Maria Melis: “Op basis daarvan namen ze rond de show verschillende taken op zich: denk aan het ontvangen en bedienen van de gasten, het aankondigen van de optredens en het koken. Ook presenteerden de meiden de Helping Hands trofee, een nieuw initiatief om buurtbewoners te stimuleren zich in te zetten voor een ander. Met succes, want de reacties van de bezoekers waren erg positief. Er werd zelfs gevraagd of de meiden niet vier keer per jaar zo’n dinnershow willen organiseren!”

 Certificaat

Op dinsdag 17 maart ontvangen de meiden hun certificaat behorend bij dit traject. Ook wordt de glossy gepresenteerd waarin het hele traject is vastgelegd. Ben jij benieuwd naar dit project en de inzet van deze meiden? Dan ben je op 17 maart van harte welkom in MFA Het Kruispunt aan de Sinopelstraat 1.