Directeur Programmering Simone Mager verlaat Theaters Tilburg

Onlangs presenteerde Simone Mager (Directeur Programmering, Marketing en Tickets) de programmering van het seizoen 2015/2016 van Theaters Tilburg. De kwaliteit van dat nieuwe programma van voorstellingen en concerten in de schouwburg en concertzaal wordt herkend: er zijn inmiddels al ruim 50.000 kaarten verkocht voor het nieuwe seizoen.

Verdere loopbaan

Het werk in Tilburg zit er daarmee voor haar op, want per 1 september is Mager benoemd als Algemeen Directeur van het Limburgse jeugdtheatergezelschap Het Laagland. Directeur Rob van Steen van Theaters Tilburg over deze ontwikkeling: “Ik ben er trots op dat Simone deze inhoudelijke keuze maakt, tegelijk laten we haar met pijn in het hart gaan.

Simone is al jarenlang een sterke, stabiele factor binnen het functioneren van ons bedrijf en bepalend voor de hoogwaardige positie die we hebben verworven binnen Midden-Brabant”. Het Laagland is gevestigd in Sittard en maakt als hét professionele jeugdtheatergezelschap in Limburg onderdeel uit van de landelijke basisinfrastructuur podiumkunsten.