Director NU.nl Jan Wouter Kleinjan treedt toe tot Raad van Advies BANK15

Jan Wouter Kleinjan

Jan Wouter Kleinjan treedt per direct toe tot de nieuw ingestelde Raad van Advies van BANK15. Jan Wouter Kleinjan is director van Nederlands grootste nieuws platform NU.nl en automotive platform Autoweek. Kleinjan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en is sinds 2012 actief bij Sanoma.

Raad van Advies

De benoeming van Jan Wouter Kleinjan en Joost van Disseldorp (ceo vanHaren Schoenen bv) tot de Raad van Advies is een stap naar de inrichting van een volwaardige adviesraad van BANK15. Eigenaar Jerry Opier wil daarmee de kwaliteit en kwantiteit van BANK15 verder ontwikkelen. BANK15 verwacht dit jaar nog enkele leden aan de Raad van Advies toe te voegen.

Jerry Opier: “Met BANK15 maken we enorme stappen.” Jan Wouter Kleinjan heeft bijzondere kennis en ervaring op het terrein van new media en management waar het hele team van BANK15 van kan profiteren. Daarnaast brengt hij een excellent netwerk met zich mee.”

Over BANK15

Een omgeving met een bierbrouwer, food stands, escape rooms, flex plekken, experience room, pop-up ruimte, retail, educatie plekken, expositie en events.

Merken en bedrijven krijgen toegang tot het gebouw, de technologie, het publiek en de gebruikers om nieuwe diensten, producten, concepten, boodschappen en formules real-time en real-life te testen, toetsen en uit te proberen. Een plek waar iedereen zomaar binnen kan lopen. BANK15 is een formule waarbij co-create de motor is, creativity is capital. Een formule waarbij maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd wordt met commercie. Leren, creëren en werken. De enige must is dat je kennis en ervaring deelt tijdens een event of een gratis workshop.

Jan Wouter Kleinjan

Jan Wouter Kleinjan: “BANK15 heeft met communicatie-creatieven en new media-strategen, een digitale ruggengraat in huis. In het pand hebben wij de meest innovatieve marketing technologieën aangesloten met als doel te onderzoeken hoe merken binnen de nieuwe regels van de digitale consumenteneconomie een relevante positie kunnen claimen. Met mijn kennis en ervaring wil ik daar graag aan bijdragen.

Maar mijn grootste motivatie is de maatschappelijke laag waarin BANK15 kansen biedt aan talenten, afgestudeerden en werkzoekenden”. BANK15 draagt zo bij aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om economische en maatschappelijke waarde te creëren en te verdelen. De hybride vorm van BANK15 en de nieuwe manier van werken passen bij de wereld anno nu. Ondernemend, in beweging, niet denkend en opererend vanuit vastgeroeste structuren, organisch en connected.