Disco Snolly Live Band wil Nederland veroveren en zoekt daarvoor twee nieuwe supersterren

disco snolly live band

De liveband van het bekende discoconcept Disco Snolly is op zoek naar twee nieuwe leadsingers welke het front komen versterken. “Met het naderende festivalseizoen eindelijk in zicht, willen we jong talent laten instappen op onze voortdenderende funktrain.” Kandidaten kunnen door middel van een auditie een gooi doen naar één van de twee vrije plekken in de band.

Over Disco Snolly

Disco Snolly is een concept wat de afgelopen jaren Tilburg, maar ook de rest van Nederland veroverde. Wat begon met disco-avonden in de Tilburgse binnenstad, groeide uit tot een liveband waarmee grote podia werden beklommen in binnen- en buitenland. Van themadagen op de Tilburgse kermis tot grote festivals als Paaspop: de Disco Snolly Live Band trad er op. En jij kunt daar onderdeel van zijn.

Entertainers gezocht

“We zijn echt op zoek naar twee entertainers in hart en nieren, iemand die ook affiniteit heeft met disco en een strot heeft als bijvoorbeeld Aretha Franklin, Tina Turner, Dan Hartmann of Michael Jackson. Het mogen inderdaad zangers of zangeressen zijn, maar ook iedereen daarbuiten of daartussen, ons gaat het echt om talent, stemgeluid en uitstraling: het complete plaatje,” geeft Disco Snolly DJ Tim Frenken aan.

“Jong, gedreven en klaar om meteen het podium op te gaan is wel een pré.” De twee nieuwelingen zullen het front van de band aanvullen en plaatsnemen aan de zijde van Danique Belleflamme, welke al sinds moment één deel uitmaakt van de band. De leadzang van de band bestond eerder uit een trio. “Ik ben super trots op het oude front, we hebben in zeer korte tijd een 15 koppige band naar hele toffe plekken weten te spelen. Inmiddels is onze leadzanger vader geworden en tourt met zijn eigen band volop, en onze andere leadzangeres speelt momenteel in een Nationale mega musicalproductie!”

“Momenteel zijn we een nieuwe bandshow aan het schrijven en in combinatie met het heropenen van de samenleving is dit het uitgelezen moment om nieuw vers talent aan te laten haken. Ze vallen straks meteen met de neus in de boter, want bij ons boekingsbureau AAA staat momenteel de telefoon roodgloeiend voor het aankomende seizoen,” aldus Belleflamme.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zichzelf aanmelden door een korte motivatie, inclusief referentiemateriaal van zichzelf en hun zangkunsten te versturen naar info@discosnolly.nl. Ze hebben hiervoor de tijd t/m 1 maart 2022.