Disco Snolly organiseert eigen festival tijdens de Tilburgse Kermis

Disco Snolly – het welbekende discofeest uit onze stad – gaat uitpakken met haar eigen festival. Dit festival wordt tijdens de kermis georganiseerd in samenwerking met Rewind en Papi Chulo. Ingrediënten als disco, old school hitjes en tropische vibes zorgen voor het perfecte recept voor een heerlijk dagje dansen. Lees verder. 

Een ‘new festival in town’ dus! Het gloednieuwe festival staat op vrijdag 28 juli 2023 op het programma in de Spoorzone. En dat is nog lang niet alles – het is namelijk tijdens de Tilburgse Kermis – wat betekent dat de organisatie een randprogramma van ‘heb ik jou daar’ heeft samengesteld. Wat dit nieuwe festival zo bijzonder maakt? Het is een samenwerking tussen de bekende concepten Rewind, Disco Snolly en Papi Chulo. Zij hebben elk hun eigen area op het festival.

Van r&b en hiphophits van vroeger en nu tot disco met een house sausje tot Latin & Caribbean. Oftewel: het lekkerste muzikale triootje wat je tijdens de kermis in de stad gaat vinden. Er is meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Of je nu van billenschud-, meezing- of danspasminded platen bent, je kunt er terecht voor het ultieme festivalgevoel.

Meer informatie

Zet vrijdag 28 juli alvast in je agenda en trommel je vrienden op, want dit wil je niet missen. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar vanaf €15,- en de kaartverkoop start op donderdag 25 mei om 19:00 uur. Het festival is toegankelijk voor alle enthousiaste festivalgangers van 18 jaar en ouder.

Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Disco Snolly dan vooral op Facebook en Instagram.