Disco Snolly pakt tijdens Koningsdag- en nacht wederom twee rooftops in Tilburg aan

Disco Snolly – het welbekende discofeest uit onze stad – gaat het weer hogerop zoeken! En ze pakken groots uit met twee evenementen tijdens Koningsnacht en -dag. De rooftops van T-Huis en Doloris kleuren oranje terwijl jij kunt dansen op de de lekkerste discoplaten van toen en nu. Lees snel verder.

Twee feestjes op twee rooftops

De verjaardag van zijne hoogheid gaat niet onopgemerkt voorbij met Disco Snolly’s Koningdak – Royal Rooftops. De twee mooiste rooftops van Tilburg zullen tijdens deze “Koninklijke feestmarathon” op Koningsnacht en Koningsdag oranje kleuren. Vanaf 26 april 19:00 uur barst het los bij het prachtige terras van Doloris’ Rooftop. Hier vindt namelijk de Koningsnacht editie van de Royal Rooftops plaats. Met een waanzinnig mooi uitzicht over de gehele stad en een ondergaande zon, in combinatie met de toffe sfeer van Doloris, geniet je hier de hele avond van de beste disco tunes.

Daarna plakt Disco Snolly er gewoon nog een editie achteraan. Op 27 april vanaf 15:00 uur tijdens Koningsdag is de rooftop van T-Huis aan de beurt. Een bijzondere locatie midden in het het Spoorpark. “Vorig jaar was de sfeer zó goed in het park, dat gaan we dit jaar gewoon dunnetjes over doen,” zegt Jasper van T-Huis enthousiast. Het feest gaat door tot 22:00, dus ook hier kun je met een biertje de zon onder zien gaan op een heerlijke locatie.

Kaartverkoop

“Loyale bezoekers” van Disco Snolly hadden de kans om in de loyalty sale (voor de gelegenheid omgedoopt tot de royalty sale) al tickets te scoren. Deze waren binnen enkele momenten al volledig uitverkocht. De openbare kaartverkoop start op donderdag 9 februari om 19.00 uur. Het is mogelijk om afzonderlijk voor beide feesten kaarten te kopen, maar je kunt ook een combinatieticket aanschaffen. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus ben er snel bij. Je kunt kaarten kopen via deze website. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Blijf dan deze Facebook-pagina in de gaten houden.