Discotheek/Afterclub Zino continues at La Salle

Gistermorgen heeft er een zware band gewoed in discotheek Zino. De brand is omstreeks 4.30 uur begonnen, zoals het er nu naar uit ziet door middel van een gas explosie. Daarbij brandde de eerste en tweede etage, waar het kantoor zit, volledig uit. De discotheek zelf liep enorme rook- en waterschade op en moet als verloren worden beschouwd.

Voor alle bezoekers van Discotheek/Afterclub Zino is er een passende oplossing.

Discotheek/Afterclub Zino continues at La Salle!


Op de website van de Zino is het volgende te lezen:

Beste Zino fans,

Vanaf nu wordt de gehele Zino agenda voort gezet bij discotheek La Salle. Dit houdt in dat er vanaf onze kant niets gecancelled wordt, en alles dus plaats vindt zoals gepland staat. Vrijdagochtend wordt La Salle voorzien van extra geluid, zodat we de Zino sound voort kunnen zetten.

De directie, personeel, dj's en iedereen die op de achtergrond werk heeft verricht, hopen jullie morgen masaal bij La Salle te mogen verwelkomen om vanaf morgen daar door te knallen naar toekomst toe. La Salle is donderdagavond op gekallefaterd om er dit weekend met jullie toch iets van te maken.

Via deze weg willen wij van de Zino ook iedereen bedanken voor de massale steun betuigingen. Dit heeft ons een hoop goed gedaan!

Tot vanavond @ La Salle.

Heuvelring 116
5038 CL Tilburg
Tel: 013-5423451

De agenda: