Disma reizen bundelt krachten

DISMA REIZEN MEDE OPRICHTER DUTCH TRAVEL ALLIANCE.

Disma Reizen heeft als onderdeel van de Veluwegroep een samenwerking tot stand gebracht met als doel dat de aangesloten reisagenten hun rol als onafhankelijk adviseur en aanbieder van vakantiereizen voor de consument nog beter in te kunnen laten vullen. 

Onder de naam Dutch Travel Alliance (DTA) zijn D-reizen, Thomas Cook Travel Shops, VakantieXperts en Veluwegroep de grootste Nederlandse inkoopsamenwerking voor vakantiereizen gestart. Door de krachtenbundeling verwacht DTA betere afspraken te kunnen maken met leveranciers, zoals hotelketens, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurmaatschappijen en touroperators. Die afspraken zijn erop gericht de vakantiereiziger een bredere keuze en waar mogelijk gunstiger voorwaarden te bieden.

DTA vertegenwoordigt in Nederland ruim 480 reiswinkels en de vakantiewebsites van de aangesloten leden. Disma Reizen is daar ook onderdeel van met 3 reiswinkels in Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek en onder de naam Beins Travel een reiswinkel in Oosterhout. Omdat de leden van DTA dicht bij de consument staan, bieden zij leveranciers ook een ingang om hun aanbod beter op de wensen van de vakantiereiziger af te stemmen. Dit moet tot voordelen leiden voor de reisorganisaties zelf maar uiteraard ook voor de klant.