Disma reizen genomineerd voor MVO-prijs tilburg 2012

Uit de maarliefst 63 aanmeldingen is Disma Reizen tot de laatste 6 genomineerden behoort en meedingt naar de MVO-prijs Tilburg. Wanneer ze deze prijs winnen, ontvangen ze de titel meest duurzame mkb-er van de gemeente Tilburg. Ga naar www.mvoprijs.nl om uw stem uit te brengen.

Disma Reizen en duurzaam ondernemen
Disma Reizen heeft in 2011 de titel Beste reisbureau van Nederland mogen winnen. Dit komt mede door het vernieuwende winkelconcept in Tilburg waar zij in 2011 een belevingswinkel hebben geopend, ook wel het reisbureau van de toekomst genoemd. De toekomst houdt voor Disma Reizen meer in dan een creatief, origineel en technisch vernuftige winkel. De toekomst is ook duurzaam ondernemen en duurzaam adviseren zodat reizen naar de wereldwijde bestemmingen ook in de toekomst mogelijk blijven.

De CO2 uitstoot van vliegtuigen is binnen de reisbranche niet te vermijden. Disma Reizen is zich hier bewust van en wil dit deze deels compenseren. Dit doen we door een nauwe samenwerking met de organisatie Trees4All. Klanten kunnen bij iedere boeking een aantal bomen doneren aan een project in de Filippijnen.Het Disma Green Team is opgezet en iedere vestiging heeft een afgevaardigde in dit team. Hierdoor wordt er ook op de werkvloer een bewustzijn gecreëerd en gebruiken zij nu bijvoorbeeld ecologisch papier en wordt er fairtrade koffie geserveerd.Disma Reizen geeft de klant tips mee zodat zij op hun vakantiebestemming op een makkelijke manier rekening kunnen houden met mens, milieu natuur en cultuur.

Stem op Disma Reizen
Ga naar www.mvoprijs.nl en kies voor de gemeente Tilburg. Hier vindt u het stemformulier en kunt u heel gemakkelijk uw stem uitbrengen. Dit kan t/m 23 september aanstaande. Disma Reizen heeft hier bovendien een leuke Facebook-actie aan gekoppeld, kijk hiervoor op www.facebook.com/dismareizen