Disma reizen viert 30-jarig jubileum

Op 2 maart 1985 startte dit reisbedrijf als een-vrouws-zaak en ondertussen is het uitgegroeid naar een van de grootste zelfstandige reisretailers van Nederland. Zij heeft momenteel vijf vestigingen in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout (Beins Travel).

Directeur

Directeur Werner van Disseldorp vierde afgelopen jaar zelf zijn 20-jarig jubileum binnen het bedrijf. In 1998 nam hij zelf het roer over van zijn ouders. Er is de laatste jaren veel veranderd in de reisbranche. Een reisbureau is tegenwoordig niet meer hetzelfde als 30 jaar geleden. Klanten hebben andere verwachtingen en wensen, het aanbod is erg veranderd en vooral ook de manier waarop dit aan de klant wordt aangeboden.

De komst van internet heeft daarin een grote rol gespeeld. Met ruim 20 websites is Disma Reizen op tijd geweest om ook hier haar weg te vinden. In 2005 introduceerde ze een nieuw reislabel met websites rondom vertrek vanaf regionale luchthavens, opvakantievanafeindhoven.nl, opvakantievanafrotterdam.nl en zo verder. In 2009 kwamen daar nieuwe websites voor individuele verre reizen bij zoals beleefamerika.nl, beleefafrika.nl en ondertussen is het label Beleef Reizen uitgebreid met 6 websites. Dit jaar wordt daar beleefazie.nl aan toegevoegd.

Nieuw winkelconcept

In 2010 introduceerde Disma Reizen een nieuwe winkelconcept met haar reiswinkel in Tilburg aan de Hart van Brabantlaan. Reizen is beleving, dat ziet u direct terug wanneer u binnenloopt. Geen reisgidsen maar grote schermen met de meest prachtige vakantiebestemmingen brengen u direct in de vakantiesfeer. In aparte ruimtes wordt uw reis van dag tot dag gepresenteerd op groot scherm. Met foto’s en filmpjes krijgt u al een preview van uw vakantie. Dit concept sloeg goed aan want in 2013 opende ze eenzelfde soort winkel in Eindhoven aan de Aalsterweg.

De 50 reisspecialisten hebben bijna heel de wereld gezien. Naast de leukste zon, zee en strandvakanties onderscheid Disma Reizen zich door haar specialismen in cruisevakanties en verre reizen welke geheel op maat worden samengesteld.