Disney Channel tovert basisschool in Tilburg om tot magische bioscoop

Daltonschool Helen Parkhurst in Tilburg wordt woensdag 26 november omgetoverd tot een ware Disney Channel bioscoop, compleet met rode loper en groot scherm. Op de daltonschool staat samen spelen en werken centraal en door dit te doen, heeft de school het hoogst aantal punten gehaald met de Disney Movie Magic game.

Emma Castelein uit groep 8 heeft het hoogst aantal punten van de school behaald en zij wordt samen met haar klasgenoten in een limousine thuis opgehaald. Tijdens deze bioscoopvoorstelling zal Chicken Little vertoond worden, waar de hele school van kan genieten.

Over Disney Movie Magic

Van maandag tot en met donderdag zendt Disney Channel de leukste Disney-films uit tijdens Disney Movie Magic. Krijg jij ook maar geen genoeg van de allerleukste Disney-films?! Kijk dan maandag tot en met donderdag om 18:30 uur naar Disney Channel! Chicken Little is 31 december om 18.30 uur te zien op Disney Channel. De gehele filmagenda is te vinden op www.disney.nl/MovieMagic.

Over Disney Channel 

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is te ontvangen via CanalDigitaal (kanaal 66), KPN (kanaal 19), Telfort (kanaal 19), UPC (kanaal 20), XS4ALL (kanaal 19) en Ziggo (kanaal 16).