Dit is er veranderd in de Tilburgse binnenstad

De afgelopen weken was menig Tilburger vooral bezig met de Tilburgse Kermis. Tijdens de kermis veranderde de binnenstad ook zichtbaar. Is het jou de afgelopen weken een beetje ontgaan wat er verandert in de Tilburgse binnenstad? Een handig overzicht met de mutaties:

Foto: Hans van Dongen

Nieuwkomers in het Dwaalgebied

Mugs & Muffins sloot haar deuren in de Willem II Straat en is na een flinke verbouwing opnieuw geopend in de Tuinstraat. Ook de panden waar eerst Bert Sieraden en Knus & Knapper waren gevestigd hebben een nieuwe invulling. The Mind Bar opent binnenkort in de Noordstraat en La Belle Epoque opent een interieurwinkel in de Tuinstraat.

Ook op horecagebied zijn er ontwikkelingen in de Dwaalgebied. Nog geen kwartaal nadat La Guitarra naar de Korte Heuvel verhuisde heeft het pand alweer een nieuwe invulling; Frank en vrij. De horecazaak wil nog deze maand open. Je kunt er zowel voor je lunch, diner als een lekkere borrel terecht.

Weg uit de Heuvelstraat

Een aantal zaken hebben de Heuvelstraat inmiddels verlaten. De Wibra en Supertrash zijn al weg en de CoolCat Outlet wordt later deze maand aan dit rijtje toegevoegd.

En leuk voor de binnenstad: De Meesterbarbier komt naar de Spoorlaan en wil rond december open.

Meer mutaties?

Benieuwd wat er de afgelopen maanden nog meer veranderd is in de Tilburgse binnenstad? Dan vind je de volgende artikelen misschien ook wel interessant: