Het carnavalsmotto voor 2018: Zot zo meuge?

Carnavalsmotto

Carnaval zit er weer op voor dit jaar en dat betekent dat het carnavalsmotto voor 2018 bekend is. Tijdens het afsluitende carnavalsfeest Et Sebiet maakte Prins Robèrt d’n Irste het nieuwe motto bekend. Het motto waarmee carnaval 2018 in zal worden gegaan, luidt als volgt:

Zot zo meuge??

zot zo meuge

De carnavalsstichting gaf de volgende uitleg bij het nieuwe motto: De vraag staat voor de uitdrukking ‘Is ’t goed zo?’ of ‘Mag ’t zo?’ Deze vraag past bij carnaval. Carnaval is immers het jaarlijkse feest waarbij bijna alles mag. Je kunt je anders kleden en anders doen, lekker uit je dak gaan, je met vrienden storten in het feestgedruis! Hou je dus vooral niet in bij carnaval 2018!

Embleemwedstrijd

Vanaf woendag 1 maart is er een ontwerpwedstrijd gestart voor het maken van het nieuwe carnavalsembleem, wat alle Kruiken en Kruikinnen volgend jaar met trots zullen dragen. Lees hier waaraan jouw ontwerp moet voldoen.

 

Benieuwd naar alle foto’s van Et Sebiet? Bekijk hier het hele fotoboek vanhet afsluitende evenement van Kruikenstad.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg