Dit is wat je moet weten over Summer in the City

Summer in the City 2017

De zomer gaat bijna van start en dat betekent dat het weer tijd is voor Summer in the City! Wees niet getreurd, volgens Piet lijkt het droog te blijven met temperaturen rond de 15 graden. Op het Piusplein kun je donderdag 16 juni genieten van een zomers sfeertje bij alweer de tiende editie van het feest.

Summer in the City in het kort

  • Het feest wordt georganiseerd door damesdispuut NONTEMBA van T.S.V. Plato en herendispuut V.E.R.ZUIPEN van T.S.R. Vidar. Jij hoeft deze keer dus niét de gangmaker te zijn;
  • Buckets, buckets en nog een buckets! Pas wel op: hier zit géén ranja in, dus drink ze niet alleen maar met je maten;
  • Je kunt een vliegreis boven Tilburg winnen, tag nu twee vrienden op de facebookpagina van Summer in the City;
  • Het Piusplein wordt omgetoverd tot een heus strandparadijs;
  • Loop Brandpunt, Bolle of Slagroom binnen en je waant je in de Copacabana.

Brooks

Met zijn Electro House & Melodic Future House timmert deze Eindhovenaar hard aan de weg. Hij heeft dan ook niet voor niets support van onder andere Tiësto en Martin Garrix. Brooks is één van de headliners van deze editie. Bekijk hier de volledige timetable.

Aftermovie

Ben je al een beetje enthousiast geworden? Of heb je nog net iets meer overtuiging nodig? Bekijk dan de aftermovie van Summer in the City:

Handige informatie

Het feest begint donderdag 16 juni om 21:00 uur op het Piusplein en bij Bolle, Brandpunt en Slagroom. De toegang is gratis, ook niet-studenten zijn natuurlijk welkom.