Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend in rijm

De sint zat te denken, wat hij alle Tilburgers kon schenken. Met de prioriteit van de Weekend Uittips stipt op één, schreven de pieten dit mooie gedicht meteen! Dus alle Tilburgers opgelet, de sint en piet hebben hetgeen wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet.

voltage_leaderbord_wknd

Vrijdag 4 december 2015

Ben je door je planning overlopen? Genoeg tijd om cadeautjes te kopen!

Nog geen sinterklaascadeaus omdat je het vergeten bent? Geen paniek, in de binnenstad is een extra koopavond voor je ingepland. Heerlijk op de vrijdagavond door de sfeervolle binnenstad lopen? Dat kan, want de winkels zijn tot 21.00 uur open.

Ook in dit gedicht, de Beekse Bergen extra verlicht

Wil jij Safaripark de Beekse Bergen een keertje zien by night? Dat kan van 4 december t/m 17 januari tijdens Africa By Light. Ben jij bij het zien van dieren en mooie verlichting helemaal in je element? Dan moet je zeker langsgaan bij dit spectaculaire winterevenement.

Heb je het nog niet gehoord? De Trappers spelen in de Oberliga-Nord

Hou jij van een biertje drinken en lekker kwèèke? Dan moet je zeker eens bij de Tilburg Trappers gaan kèèke. Vanaf 20.00 uur gaan de mannen van de Trappers voor het publiek in het IJssportcentrum door het vuur.

Ben jij een discobaas? Dan ga je naar Cul de Sac van Sinterklaas

Het draaien van heerlijke disco muziek is Disco Snolly haar kracht en speciaal voor de nachtbrakers duurt het feest de hele nacht. Voor de entree van €2,50 krijg je meteen een bedankje; een shotje Jägermeister als welkomstdrankje!

Zaterdag 5 december 2015

Ben je voor inpakken te min? Op het Piusplein pakken ze je cadeautjes gratis in!

Beste vrinden, op vier zaterdagen in december zijn de inpakkers op het Piusplein te vinden.

Nog nooit duizenden hakkende mensen gezien? Neem dan zaterdag een kijkje in 013.

Een goede line-up, een mooie locatie en gezellige mensen is de kracht en tijdens Supersized Freestyle Festival in 013 gaat het feest door tot 5.00 uur in de nacht.

Zondag 6 december 2015

De punten zijn duur in de thuiswedstrijd tegen Cambuur

Een middagje Willem II is totaal geen straf. Zorg dat je er om 12.30 uur bent want dan trappen ze al af. Op de tribune kun je genieten van een biertje, nieuwe liedjes verzinnen en ondertussen de Tricolores zien winnen.

Zin om cadeautjes te kopen? De stad is gewoon open!

De sint heeft Amerigo inmiddels op stal gezet en we kunnen ons nu richten op kerstpret. Je witte chocoladeletter ruilen voor de smaak puur? De stad is open tot 17.00 uur.

Thuis voor de buis met een kerstboom in huis

Van het afscheid van de sint kun je misschien flink balen maar dat biedt je wel de kans om een kerstboom in huis te halen. Want er is nog hoop, kerstbomen zijn vanaf zondag te koop.

Checklist bedrijfspagina

Stuur je gegevens door en wij activeren zo snel mogelijk de bedrijfspagina op Tilburg.com.

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon