Dit weekend 20 graden: #StayAtHome met de biertjes en wijntjes van deze Tilburgse horecaspots

biertjes

Een terrasje zit er dit weekend niet in. En veel langer niet. Maar de temperaturen stijgen vanaf zondag naar ruim 20 graden Celsius. Eerst even een huishoudelijke mededeling: ga niet massaal naar buiten, ga niet massaal bij elkaar op bezoek, bewaar de anderhalve meter afstand en neem de richtlijnen van het RIVM in acht. 

Maar vergeet ook vooral niet om een beetje te genieten. Heb je een balkonnetje of fijne achtertuin? Ga lekker in het zonnetje zitten (nogmaals met anderhalve meter afstand) en trek een lekker biertje of wijntje open. Die kun je natuurlijk in de supermarkt scoren, maar er zijn ook verschillende horecazaken die momenteel biertjes en wijntjes leveren bij jou thuis aan de deur. Zo heb je én lekkere biertjes en wijntjes in huis én steun je de lokale horeca. En dat is belangrijk als jij straks wanneer de Coronacrisis erop zit nog wilt genieten van de heerlijke terrassen en horeca die Tilburg te bieden heeft.

Hier kun je bieren en wijnen bestellen

  • De Vos en De Craen: de horecazaak aan het Piusplein bezorgt binnen een straal van 20 kilometer van Tilburg verschillende speciaalbier pakketten. Hierin zitten verschillende speciaalbieren, een worstje en stock kaarten. Ze staan binnen het uur op de stoep. Meer informatie vind je op Facebook.
  • Stadsbrouwerij013: de brouwerij aan de Piushaven organiseert een bierproeverij voor thuis. Ze betrekken hier ook nog eens lokale ondernemers bij. Het idee is simpel: je bestelt een bierpakket online bij één van de deelnemende drankhandels. Vervolgens krijg je de biertjes thuis afgeleverd met een inlog voor de bierproeverij. Deze is vanuit je achtertuin online te volgen. Meer informatie vind je op de website.
  • Wijnbar Cru: dé wijnbar van Tilburg brengt de lekkerste wijnen naar je toe. Ook kunnen ze verschillende bijpassende hapjes meeleveren. Benieuwd wat je allemaal kunt bestellen? Check dan de Facebookpagina van de wijnbar.
  • Bruin Kafee: de zaak aan het Piusplein komt naar je toe met fantastische cadeaupakketten. Leuk voor jezelf of voor een ander. In de pakketten zitten bieren, wijnen, borrelnootjes en een cadeaubon voor als Bruin Kafee weer open is. De pakketten kun je hier vinden en bestellen.
  • Elfde Gebod: bij ’t Elfde Gebod kun je via Thuisbezorgd verschillende speciaalbieren bestellen. Daarnaast kun je cadeaubonnen aanschaffen die je in kunt leveren bij ’t Elfde Gebod, Gin Fizz en The Cat’s Back. De bonnen worden thuis afgeleverd en bij besteding van €100,- krijg je er een gratis fles wijn bij. Meer informatie is hier te vinden.
  • Café Jack’s: ze verkopen verschillende bierpakketten en leveren deze in Tilburg en Goirle. De bierpakketten zijn op Facebook te vinden.

Slijterijen die thuisbezorgen

Er zijn ook verschillende slijterijen en drankhandels die zijn begonnen met thuisbezorgen. Denk bijvoorbeeld aan Mitra Peek en de Bierbrigadier. Andere slijterijen zijn voorlopig ook nog open om dranken af te halen in de winkel.

Missen wij iets?

Laat het dan vooral weten in de reactie! Of mail naar info@tilburg.com. Dan vullen we het overzicht aan.