Nieuws

stapavond
Let op! Dit artikel is al 475 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend op stap? Live Tilburg organiseert stapavond in jouw huiskamer!

Helaas! Stappen op de Korte Heuvel lijkt er voorlopig nog even niet in te zitten. Daar speelt Live Tilburg handig op in: iedere zaterdag brengen ze via Facebook de stapavond naar jouw huiskamer. Zo ook dit weekend!

Komende zaterdag barst het feest vanaf 20:00 uur los en dit gaat door tot 01:00 uur. Of je daarna zelf nog een afterparty houdt, is aan jou. Let op: wel met maximaal drie mensen en met gepaste afstand van elkaar.

Line-up

Afgelopen weekenden was het al feest in meerdere Tilburgse huiskamers. DJ’s als JeMatthy (bekend van Love Island) en andere bekende dj’s maakten er een topfeestje van. Zaterdag staan er ook een aantal dj’s voor je klaar om een topsetje te laten horen. Denk aan DNNSR, Joepie Fourtie, Dennis Beso, dj Coenio, PARTY DJ W en Bonte Carlo. De stream is op de Facebookpagina van Live Tilburg te volgen.

Dat het gezellig is om de stream op te zetten, blijkt wel uit de cijfers: duizenden Tilburgers genoten eerder al van de zaterdagavonden die Live via social media in jouw huiskamer organiseert.

Blive thuis feestpakket

Om het thuis daadwerkelijk zo aan te kleden alsof je bij Live op de Korte Heuvel aan het feesten bent, heeft Live verschillende partyboxen gemaakt. Deze zijn online te bestellen en worden bij jou thuis afgeleverd. De boxen bestaan bijvoorbeeld uit het krokodillen shotjes spel, Flûgel, Rocketshot, ijsfonteinen, confettishooters, biertjes, dropshot en veel meer.

De Blive thuis partyboxen zijn te bestellen in de webshop van Live Tilburg.

Reageer op dit bericht