Dit zijn de beste Tilburgse restaurants op TripAdvisor

Tilburg is de laatste jaren steeds meer in trek bij toeristen en heeft ook qua aanbod in restaurants een flinke update gehad. Maar wat zijn volgens de beoordelaars van TripAdvisor de beste restaurants van Tilburg? Wij zetten ze voor je op een rij!

Foto: Corné Hannink (op Tilburg Culinair 2017)

Top rated op TripAdvisor

De aanleiding om dit artikel te schrijven, is een mention op Twitter van Rolf Peper van VisitBrabant. Hij gooide onderstaande tweet op Twitter:

Restaurant Taste! in de Heuvelpoort staat inderdaad bovenaan de overzichten op TripAdvisor en timmert al jaren aan de weg in het Tilburgse. Ze hebben al jaren een vermelding in restaurantgids GaultMillau en maakte indruk tijdens foodevenementen als Tilburg Culinair. Maar goed, er zijn natuurlijk nog een aantal andere restaurants die bovenaan de lijsten van TripAdvisor prijken en een hoge rating krijgen van beoordelaars.

Andere toppers op TripAdvisor

  • Hofstede de Blaak won een Restaurant Award en een Bib Gourmand. Daarnaast zijn ze één van de drie Tilburgse restaurants in de Lekker top 500.
  • Restaurant Monarh kreeg landelijke media aandacht met een zwevende amuse en vonden onlangs een parel in een oester. Het kan bijna niet anders dan dat dit Tilburgse restaurant in aanmerking komt voor een Michelinster.
  • De Houtloods won afgelopen editie van Tilburg Culinair de prijs voor het beste gerecht. Ook staan ze in de Lekker top 500. Een prestigieuze lijst erkenningen voor een restaurant dat pas een aantal jaar open is.
  • Auberge Du Bonheur is een constante factor in het culinaire landschap van Tilburg. Daarnaast ook erg vernieuwend met concepten als dinner in the sky tijdens de Tilburgse kermis afgelopen jaar. Samen met de Houtloods en Hofstede de Blaak staan ze in de Lekker top 500.
  • Te Koop in Tilburg- is een bijzonder concept in woonwijk de Armhoefse akkers. Buiten het feit dat je er heerlijk kunt eten, is het gehele meubilair van de zaak te koop.
  • De Burgerij is een parel in het Dwaalgebied. Van kaviaar tot oesters en van boerenkool tot wagyu bavette; ze hebben het op de kaart staan.
  • Sarban is het favoriete restaurant van de onlangs afgetreden burgemeester Peter Noordanus. Afgelopen jaren wisten ze met heerlijk Afghaanse gerechten menig hart te veroveren.
  • Kok Verhoeven is de trotse bezitter van een Bib Gourmands! Met een restaurantgedeelte en brasserie is het een zeer toegankelijk restaurant met vis als specialiteit.
  • L’Olivo zit midden op de Korte Heuvel, maar is door veel Tilburgers nog niet ontdekt. Ook L’Olivo heeft een Bib Gourmands te pakken.

Bovenstaande restaurants zijn minstens 50 keer beoordeeld op TripAdvisor en hebben allemaal een rating van 4,5 op de schaal van 5! Wat is jouw favoriet?