Dit zijn de genomineerden van de BOV-Trofee 2019

genomineerden BOV

De jury van de BOV-Trofee 2019 heeft haar oordeel geveld en vijf genomineerden aangewezen die nog kans maken op de felbegeerde ondernemersprijs. In alfabetische volgorde zijn dat Avec, First Impression, MamaLoes, Weed Control en Wolkat.

Deze vijf bedrijven gaan nu een traject in dat in september leidt tot drie finalisten die zich op 7 november tijdens de Awardavond presenteren. Uiteindelijk neemt op diezelfde avond één van de ondernemers achter deze bedrijven de BOV-Trofee 2019 mee naar huis.

Vijf genomineerden, drie finalisten

De bal ligt bij de jury en de vijf genomineerden. Tijdens de besloten pre-BOV in juni presenteren de vijf genomineerden zich aan de jury. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Zij kijken naar alle aspecten die bij het ondernemen komen kijken. Na de pre-BOV, een bedrijfsbezoek en de vakantieperiode besluit de jury welke drie finalisten nog kans maken op de BOV-Trofee en welke ondernemers dus de hoofdrolspelers zijn op 7 november in Theaters Tilburg.