Dit zijn de kortingsbonnen van de Tilburgse Kermis

kortingsbonnen

Bij de Tilburgse Kermis horen tradities. Eén daarvan is bij de meeste Tilburgers wel favoriet: kortingsbonnen knippen! Drie kaarten voor zes euro, een suikerspin voor vijftig cent, goedkope ritjes in de Breakdance of tien oliebollen voor vijf euro. Wie zegt dat de Tilburgse Kermis duurt is, heeft nog nooit bonnekes geknipt!

De kortingsbonnen zijn terug te vinden in de kermiskrant. Deze wordt jaarlijks verspreid onder Tilburgers in huis-aan-huis-krant De Tilburgse Koerier. De krant zit als het goed is weer vers in de brievenbus, maar om het wat makkelijker te maken, delen we de krant en kortingsbonnen ook gewoon even online met je. Wil je informatie over het officiële programma en alvast wat voorpret voor de kermis? Check dan hierrrr de kermiskrant online.

Download en print de bonnen

Klik even op de afbeelding om deze in groot formaat te openen en printen. Knip ze uit en neem ze mee tijdens de kermis et voilà!

bonnen1

bonnen2

bonnen4

bonnen5

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: