Dit zijn de leukste vacatures: bezorgen, techniek en meer

dit zijn de leukste vacatures

Ook deze week hebben we weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Bezorg jij binnenkort de heerlijkste maaltijden, mix jij de lekkerste drankjes of ben je toch op zoek naar een technische baan? Check het onderstaande overzicht en wie weet vertel jij tijdens het kerstdiner wel over jouw nieuwe baan!

foto: Pexels

Snelle jongens en meisjes

Afgelopen weekend kon je bij Stadsgezicht lezen dat de Tilburgse bezorgwereld staat te springen om nieuwe krachten. Ook Gezond Eten Tilburg en Bezorgrestaurant De Beren zijn op zoek naar bezorgers.

Sta jij toch liever achter de bar? Ga dan aan de slag bij café restaurant The Talk, Theater De NWE Vorst of danscafé Miss Bien Chanternel.

Aan de lijn of online?

Pak jij de telefoon zonder dat het angstzweet je uitbreekt? Kolibrie zoekt een telemarketeer B2B en Contact Challenge Center Tilburg een call agent outbound. Is verkopen niet helemaal jouw ding, maar voorzie jij klanten van de beste service? Ga dan aan de slag bij Teleperformance, Beekse Bergen of DMG.

Niet aan de lijn, maar online? BFM trading, een speler in de online markt in horloges, zoekt een allround e-commerce / accountmanager en schoenenwinkel Van Arendonk zoekt een medewerker voor hun webshop die schoenen bij binnenkomst controleert en gereedmaakt voor verzending naar de klant.

Handige handjes

Bij de Efteling zijn ze op zoek naar mensen met technisch inzicht. Ga jij in één van de volgende functies aan de slag?

Is de wereld van de elektrische auto’s jouw meer op het lijf geschreven? Check dan deze technische functies bij Tesla:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.