DJ JoeySuki gastjurylid tijdens de Kruikenparty in MIDI

DJ Joeysuki zal een rol als gastjurylid vervullen tijdens de #Kruikenparty in de Midi op 29 januari. Jonge, Tilburgse DJ’s strijden die avond om de titel KruikenstadDJ 2016. Kaarten voor de party zijn nu verkrijgbaar.

De vakjury tijdens de #Kruikenparty bestaat uit host en DJ Mark van Etten, exclusivedeejays.nl, vertegenwoordigers vanuit de Carnavalsstichting en de publieksjury. Daarnaast is ook DJ Joeysuki gastjurylid. De Tilburgse DJ, producer en eigenaar van Dubbed Records, tourt door Amerika, Europa, India, Indonesië en Zuid-Afrika. Hij werkte met oa Hardwell, Kill the Buzz and Firebeatz.

DJ-battle

Het publiek bepaalt op 29 januari na een DJ-battle wie zich KruikenstadDJ2016 mag noemen. Deelnemers zijn Jimmy Spijkers, Tijn van der Ven, Sander van Otterlo, Zico Royer en duo’s Job en Rogier en Kamil en Thijs. De winnaar draait bij het Tjeukefist in 013 en bij de intocht van de Kènderstoet op de Heuvel en wint een DJ-workshop.

Hoe het werkt

Deelnemers mogen elk een set van een halfuur draaien, waarvan 10 minuten uit carnavals/feestmuziek moet bestaan. De DJ met de meeste stemmen van het aanwezige publiek en de vakjury, mag zich KruikenDJ 2016 noemen. En is de winnaar écht goed? Dan kan hij of zij zelfs een contract bij exclusivedeejays.nl verdienen!

Kaarten

Kaarten voor de #Kruikenparty kosten € 9,- (inclusief welkomstdrankje). Ze zijn te vinden op www.kruikenstadkaarten.nl en worden niet aan de deur verkocht. Er wordt geen alcohol geschonken en het is niet toegestaan het feest tussentijds te verlaten. Toegang is alleen mogelijk met een schoolpas van een Tilburgse of Goirlese middelbare school en een geldig toegangsbewijs. De verkoop gaat hard, dus wees er snel bij. Koop hier je kaarten en bekijk het evenement:

Lees hier meer over de Kruikenparty en de spelregels: www.kruikenstad.nl/agenda/kruikenparty