Documentaire ‘Mannen met Baarden’ live op Facebookpagina Tilburg.com

mannen met baarden

DESTIL Trappers schreef vorig seizoen geschiedenis. Ze speelden voor het eerst en als enige Nederlandse ploeg in de Duitse Oberliga. En nog mooier: ze werden dat seizoen direct kampioen. De ploeg werd gedurende de play-offs gevolgd door documentairemaker Joost van der Werf van Fishook Media. Dit leverde een schitterende documentaire ‘Mannen met Baarden’ op.

Tienduizenden liefhebbers genoten van de route die de Trappers hebben afgelegd naar het eerste kampioenschap in de Oberliga. De documentaire is uitgezonden op Foxsports en Euroscoop verkocht meerdere keren haar zalen uit. Heb jij de docu gemist? Dan bieden we je in samenwerking met DESTIL Trappers, Joost van der Werf en Social Gurus een unieke kans om de documentaire gratis te bekijken.

Woensdagavond 22 maart zendt Tilburg.com de documentaire namelijk eenmalig uit via Facebook. De documentaire ‘Mannen met Baarden’ start om 20:30 uur.

Op weg naar het kampioenschap in de Oberliga

Momenteel spelen de Trappers de achtste finale in de Oberliga tegen Crocodiles Hamburg. In een best-of-five serie wordt bepaald welke ploeg kans maakt op het kampioenschap. Een mooi moment om de documentaire uit te zenden vinden wij. In de documentaire krijg je namelijk een kijkje achter de schermen en zie je hoe de jongens zich voorbereiden. Want hoe voelt het nou precies om te werken, een gezin te onderhouden en ondertussen drie wedstrijden in een week te spelen?

Voor wie alvast in de stemming wil komen, bekijk onderstaande trailer:

Trailer Mannen met Baarden from Fishhook Media on Vimeo.

Samenwerking

De livestream van de documentaire wordt mede mogelijk gemaakt door Joost van der Werf, DESTIL Trappers en Mitch Willemsen van Social Gurus. De laatstgenoemde is gespecialiseerd in social streaming. Eerder werkte hij al samen met bedrijven als ABC Darts, Willem II en Tilburg.com. Door social streaming weten bedrijven aantoonbaar meer mensen te bereiken.