Doe mee aan barbecue voor jarig Benebnooma!

Optreden van muziekgroep Dicko Fils uit Burkina Faso

Het centrum voor kansarme jongeren Benebnooma is gevestigd in de stad Koudougou in het straatarme West Afrikaanse land Burkina Faso. Centrum Benebnooma bestaat 25 jaar in 2010!

Stichting Support Benebnooma (SSB) organiseert een aantal activiteiten en hoopt op het eind van het jaar Benebnooma een cadeau aan te kunnen bieden in de vorm van een mooie donatie.

Barbecue voor jarig Benebnooma!
Wij nodigen u samen met vrienden, vriendinnen, buren en collega’s uit voor deelname aan een speciale barbecue welke zal plaats vinden op vrijdag 11 juni. Deze vindt plaats in het sfeervolle Cultuurbos Bosvreugd, Reeshofdijk te Tilburg. De prijs per deelnemer bedraagt € 25,– (inclusief twee drankjes). Deelname van kinderen is ook mogelijk. Tot en met 12 jaar is de deelnemersbijdrage € 12,50. Tijdstip van aanvang met een borrel is om 18.00 uur. De barbecue zal worden verzorgd door Lange Piet Maas (kok, brugwachter en muzikant) en zijn vrienden.

De sfeervolle en natuurrijke omgeving van Cultuurbos Bosvreugd (www.bosvreugd.nl) is zeer aantrekkelijk om elkaar te ontmoeten. Samen te eten en te genieten van een glaasje en een hapje. En dat allemaal voor een bijzonder goed doel!

Optreden van Dicko Fils (Burkina Faso)
Na afloop van de barbecue kunt u getuige zijn van een optreden van de uit Burkina Faso afkomstige groep Dicko Fils. Een swingende band uit het noorden van Burkina Faso. Een gebied waar vooral de Peul woonachtig zijn. De acht artiesten hebben hun band in 2002 opgericht. Ze bespelen traditionele instrumenten, waarvan de ‘ngoni’ de belangrijkste is. Op dit West-Afrikaanse snaarinstrument vertoont Dicko Fils hun muzikale kunsten. Deze muziek wordt al veel gedraaid op nationale radio en heeft al veel prijzen gewonnen. Ook heeft de band al op veel podia gestaan, zoals bij Jazz à Ouaga, Ouaga Hip Hop, SIAO, FESPACO en Mass in Ivoorkust. Afgelopen jaar waren zij de sensatie van Les Nuits Atypiques de Koudougou (NAK). Het optreden van Dicko Fils wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van Mundial Productions. (www.mundialproductions.nl )

Meedoen aan de Barbecue ?
Dat kan per mail via info@leonlejeune.nl en door het overmaken van de deelnemersbijdrage op bankrekening: 16.24.83.279 t.n.v. St. Support Benebnooma te Tilburg, onder vermelding van het aantal deelnemers. Zodra uw bijdrage binnen is ontvangt u aanvullende informatie.

Op zondag 13 juni wordt in Bosvreugd een kleurrijke en gevarieerde Benebnooma manifestatie georganiseerd met optredens van bekende Tilburgse artiesten. ( o.a. Sticks and Bits, Maurice leenaars, Herman van Haaren, Peter Faber, El Niño Batucada, Zebra Percussie, Peer de Graaf, Pascal Vermeer, Frederix Felix, Piet Maas, Laetitia van Krieken, Rockgroep Loungeroom Lizards en Bram Wouters.(Beef) Ook de uit Burkina Faso afkomstige groep Dicko Fils treedt op

Support
Voor de steun aan het jarige Benebnooma is Stichting Support Benebnooma (SSB) op zoek naar sponsoren en mensen die een gift willen verstrekken. Voor meer informatie tel: 06-51881457 of info@leonlejeune.nl 

Sponsoren.
De volgende sponsoren hebben steun toegezegd; Cultuurbos Bosvreugd, Stichting Tilburgse Amateurkunst (STAK), Emmaus Haren, Scab, Rabobank Tilburg en Omstreken, Tilburgse Koerier, ROC Tilburg, Mundial Productions, www.tilburg.com en Noregt Media Communicatie.