Doe mee aan de Google Street View Contest

Misschien heb je er al van gehoord of er zelfs al gebruik van gemaakt: Google Street View. In mei 2007 werd deze meest recente Google applicatie gelanceerd en sinds kort kun je ook digitaal door Tilburg navigeren. Voertuigen van Google hebben gewapend met camera's door Tilburg gereden om zo tot een 3D-representatie (360 graden horizontaal en 290 graden verticaal) van onze mooie stad te komen.

Google probeert zoveel mogelijk gezichten onherkenbaar te maken en onregelmatigheden te verwijderen, maar er zijn nog steeds veel grappige en interessante dingen op Street View te vinden die binnenkort misschien zullen verdwijnen. Zo zijn er gezinnen die op de stoep naar de Google-auto staan te zwaaien en zijn er ongelukken en valpartijen vastgelegd. Misschien sta je er zelf wel op?!

Zo is vanuit de Stationsstraat, de Korte Schijfstraat, de Tuinstraat en de Nieuwlandstraat de vijfsprong als pittoresk plein te zien, maar ga je op het kruispunt zelf staan zie je een bouwput.

Ben jij iets grappigs, mooi of interessants tegengekomen in Google Street View, stuur dan een link of screenshot met de straatnaam naar Tilburg.com. De link kun je vinden door in de Street View browser rechtsboven op 'Link' te klikken. Lukt je dit niet, geen nood, stuur dan een e-mail naar info@tilburg.com met de straatnaam en de situatie en wij zoeken hem voor je op.

De leukste afbeeldingen worden op Tilburg.com geplaatst. Onze eerste inzending is al binnen!