Doe mee aan de Zwem4daagse bij Strandbad de Rauwbraken!

weekend uittips

Kom deze zomer gezellig in beweging tijdens de Zwem4daagse bij Strandbad de Rauwbraken! Dit geweldige evenement wordt georganiseerd voor jong en oud, om iedereen te stimuleren om lekker actief bezig te zijn in de natuur én om hele gezellige dagen te beleven en lekker af te koelen tijdens een hopelijk hete zomerweek! Gedurende vier dagen kun je een vooraf gekozen afstand zwemmen en als beloning ontvang je na afloop een medaille. De hele week staan in het teken van toffe activiteiten en veel gezelligheid! Er is voor iedere leeftijd en voor iedere conditie een passende afstand te kiezen. De Zwem4daagse staat van 26 t/m 30 augustus op het programma. 

Stel jouw eigen Zwem4daagse samen

Deelnemers hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen dauwzwemmen in de ochtend (tussen 07:00 en 09:00) en avondzwemmen (tussen 17:00 en 20:00). Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikt moment is om deel te nemen, of je nu vroeg wilt beginnen voordat de school- of werkdag begint, of liever ontspant na een drukke dag. Ook de afstand die je iedere dag zwemt bepaal je zelf. Van 250 meter tot 2,5 kilometer, net wat je wil! Bekijk de website voor meer informatie over de afstanden.

Inschrijven

Wil je meer weten over de verschillende afstanden of wil je je inschrijven voor dit fantastische evenement? Bezoek dan de website.

Alle deelnemers krijgen na afloop een mooie medaille, want het is zeker weten een prachtige prestatie! Grijp deze kans om (eventueel samen met je gezelschap of misschien samen met je kinderen) op een leuke en verfrissende manier actief te zijn deze zomer. De Zwem4daagse bij Strandbad de Rauwbraken belooft vier dagen vol plezier, beweging en gezelligheid. Het strandbad kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te beleven!