Doede meej? De Tilburgse Taolbèttel!

Ieder jaar organiseert de Stichting Tilburgse Taol het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol. Dit jaar krijgt het Dikteej een nieuw jasje. We gaan er een echte Taolbèttel van maken.

Op zaterdag 25 oktober zullen verschillende teams tegen elkaar gaan strijden onder leiding van Taolbèttel-presentatrice Karin Bruers. We spelen 5 rondes, waarin vragen over Tilburg en de Tilburgse Taol de revue passeren. Uiteraard is de belangrijkste ronde het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol. Van ieder team gaat één van de teamleden meeschrijven aan het Dikteej om zo extra punten te verdienen. Deze mensen krijgen de mogelijkheid zich voor te bereiden met een spoedcursus Tilburgse Taol. Meer informatie hierover volgt na inschrijving.

Maar er wordt niet alleen gestreden. Verschillende optredens, waaronder een bijdrage van niemand minder dan Ferry van de Zaande, geven een speciaal tintje aan de avond. Ook de Tilburgse Revue zal een voorproefje serveren van de voorstelling ‘Ik zal oe leere’, die in januari 2015 in de schouwburg in première gaat.

Kortom, een avond vol spanning, spel(ling) en sensatie!

Iedereen is welkom om de strijd aan te gaan met de andere teams die Tilburg en het Tilburgs een warm hart toedragen.

Kaartjes zijn slechts €13 per persoon, dit is inclusief een welkomstdrankje met wat lekkers. De Taolbèttel vindt plaats in MFA De Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg en zal om 20.00 starten.

De teams bestaan uit 5 personen. Kun je twee of meer teams vormen? Dan mag dat uiteraard ook. Inschrijven als team kan tot uiterlijk 1 oktober via het webformulier op www.tilburgsetaol.nl.

Meer informatie over de Taolbèttel, ook als je als toeschouwer aanwezig wilt zijn die avond,  kun je vinden op www.tilburgsetaol.nl. Hopelijk tot dan!

Schrijf je snel in, want er is een maximum aantal teams dat kan deelnemen.